Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Paľo Habera a Team: Hneď na úvod zaplnená najväčšia športová hala ich turné!

Koncert skupiny Team v Košiciach.
Koncert skupiny Team v Košiciach.

KOŠICE - Ešte žiadna slovenská kapela si netrúfla v rámci svojho turné na košickú Steel Arénu. Paľovi Haberovi a skupine Team sa ju v rámci „Best of tour“ v sobotu večer podarilo zaplniť. Hala síce nepraskala vo švíkoch, ale nálada bola priam elektrizujúca.

Skupina Team plánovala osláviť dvadsať rokov od vydania prvého albumu veľkolepým koncertným turné v siedmich mestách Slovenska, na ktorom sľubovali kvalitný zvuk, efektnú svetelno-laserovú show a vodnú stenu na pódiu... To všetko do bodky splnili ! Ba pridali čosi viac, čo si len tak niekto počas svojho vyše 90-minútového koncertu nemôže dovoliť: Ponúkali doslova hit za hitom, ktoré privádzali do varu fanúšikov v zaplnenej Steel Aréne.

Keď sa už zdalo, že na niektoré čas neostane, pridali skvelú ochutnávku skrátených verzií hitov „Čo s tým“, „Pieseň pre nesmelých“ a „Som v tom“ v takmer „unplugged“ verzii. Viacerí prítomní skonštatovali, že podobne fantastická atmosféra tu nebola ani počas nedávnych zápasov košických hokejistov v súboji o slovenský titul...Nadšenie zo super publika neskrýval ani Paľo Habera: „Koncerty v Košiciach neboli nikdy ľahké, ale dnes večer tu bolo výnimočné publikum a to sme tu hrali hádam 15-krát...“

Za skvelú atmosféru počas koncertu poďakoval priamo na pódiu líder slovenskej legendy aj dvom hosťom, ktorí rozohriali divákov arény: nu-metalovým No Gravity a svojmu niekdajšiemu „podriadenému“ Petrovi Cmoríkovi.

Best of tour má za sebou prvé dva koncerty, v pondelok sa predstaví v Bardejove a v utorok 22.apríla ich čaká prešovská mestská športová hala, ktorá od tej košickej nie je veľmi vzdialená... „Je síce pravdou, že mestá Košice a Prešov sú od seba vzdialené len pár kilometrov, ale je tiež známa odveká rivalita týchto miest, preto čakáme, že aj v Prešove potešia fanúšikovia skupiny Team výbornou diváckou kulisou“ dodal organizátor Miroslav Brondoš, ktorého zvlášť fascinovala netradičná časť koncertu: „Zažil som už desiatky koncertov slovenských kapiel, ale to čo sa deje počas vytlieskavania prídavku na koncerte Teamu, to musíte jednoducho zažiť...“

Po koncertoch v Bardejove a Prešove sa môžu na skupinu Team a ich hostí tešiť 25.apríla fanúšikovia v „domácom“ Martine, kde bol koncert pre veľký záujem presunutý na Zimný štadión, 28.apríla v Prievidzi a slovenská časť turné skončí už teraz vypredaným koncertom v bratislavskom NTC 29.apríla.


PAVOL HABERA a TEAM: Best of tour 2008
Hostia: Peter Cmorík, No Gravity

21.4. BARDEJOV, Športová hala 19:00hod
22.4. PREŠOV, Športová hala 19:00hod
25.4. MARTIN, Zimný štadión 19:00hod
28.4. PRIEVIDZA, Športová hala 19:00hod
29.4. BRATISLAVA, Sibamac Aréna - NTC 19:00hod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu