Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Festival aký tu ešte nebol! BENEFIČNÝ LIVE WORKOUT FEST obľúbeného fitness trénera Janyho Landla už túto jeseň

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: janylandl.sk)

Festival dobrej nálady, kvalitného tréningu ako aj výnimočných hudobných hostí v priestoroch Refinery Gallery už 29.10.2022 v Bratislave. Bude to oslava života a solidarity, ktorej môžete byť súčasťou. Obľúbený fitness tréner Jany Landl so svojim tímom pripravili event, ktorý pomáha rodinám v núdzi.

Z každej predanej vstupenky venujem 4,90 € na podporu nášho Občianskeho združenia MY SME LIVE, ktoré vzniklo v roku 2021 a pomáha slobodným matkám a ich deťom v núdzi. Podarilo sa nám pomôcť už vyše 110 rodinám v núdzi na Slovensku a v Čechách a prerozdeliť viac ako 25 000 eur,opisuje Jany Landl. Rodiny tieto peniaze využili na nákup potravín, zdravotných pomôcok, rehabilitácií, liekov, bytové rekonštrukcie a na úhrady nájmov a energií. 

BENEFIČNÝ LIVE WORKOUT FEST sa začína už ráno. Dopoludnie bude venované jóge, meditácii a zvukoterapii. Úprimnosť, transparentnosť a bohaté skúsenosti inštruktorky Vierky Ayisi dodajú hodine jógy, meditácie a zvukoterapie jedinečnú autenticitu, energiu a dôveryhodnosť. Fredy Ayisi patrí medzi prvých priekopníkov jógy na Slovensku. Mnoho najznámejších slovenských lektorov jógy vychádza práve z jeho školy. Vierkine aj Fredyho hodiny sú vhodné pre širokú verejnosť, všetky typy ľudí a vekové kategórie.

Poobedná časť bude venovaná deťom. Obľúbený originálny zábavný detský tréning a dávka inšpirácie od Janyho a jeho hostí bude motiváciou k pravidelnému pohybu detí. Na tréning môžu prísť rodičia a rodinní príslušníci, ktorí môžu tréning sledovať priamo z balkóna. Vstupné na časť LIVE KIDS je dobrovoľné a celý výťažok bude venovaný Občianskemu združeniu MY SME LIVE na pomoc slobodným matkám a deťom v núdzi.

Festival aký tu ešte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: janylandl.sk)

BENEFIČNÝ LIVE WORKOUT FEST vyvrcholí večer

Jedinečný tréning s nezabudnuteľnou koncertovou atmosférou v sprievode DJ EKG, známej slovenskej kapely Bystrík Banda a svetelnej show. Bude to festival, aký tu na Slovensku ešte nebol! Ak si netrúfate na tréning, je možnosť prísť a užiť si show hudobnej skupiny a známeho DJ aj bez cvičenia na balkónoch ako na koncerte. 

Počas celého podujatia budú v expo časti predajcovia a vystavovatelia produktov z oblasti zdravého životného štýlu, chutné vegánske jedlo a sprievodný program.  Vstupenky kúpite TU: BENEFIČNÝ LIVE WORKOUT FEST - vstupenky | Predpredaj.sk (zoznam.sk)

Kto je Jany Landl?

Jany Landl, osobný tréner, kouč, milovník vegánskeho jedla a zdravého životného štýlu.
Pohybu a športu sa venuje celý život. Je bývalým majstrom Európy v karate, držiteľom čierneho pásu prvý DAN, niekoľkonásobným majstrom Slovenska v karate, víťazom a medailistom svetových pohárov, druhým vicemajstrom Európy vo fitness, dvojnásobným majstrom Slovenska vo fitness a niekoľkonásobný Iron Man.

Je obľúbený tréner, ktorého môžete poznať aj z televíznych projektov, ale najmä zakladateľ LIVE FAMILY, online tréningového programu LIVE s ktorým môžete cvičiť kedykoľvek a kdekoľvek. Každý deň prináša nový tréning a novú dávku motivácie. S Janym denne cvičí niekoľko tisíc ľudí nielen na Slovensku, ale aj vo svete. Svoj online program oficiálne odštartoval 1. marca 2020 a o rok na to založil Občianske združenie MY SME LIVE, ktoré sa venuje pomoci rodinám v núdzi, matkám samoživiteľkám a ich deťom. Viac o Janym, jeho online programe a aktivitách sa dozviete na www.janylandl.sk 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu