Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Paľo Habera: Mám rád No Gravity!

Skupina No Gravity Zobraziť galériu (3)
Skupina No Gravity

BRATISLAVA - Na turné Paľa Haberu a skupiny Team pod názvom „Best of tour“ sa okrem 2x Zlatého Slávika Petra Cmoríka v úlohe špeciálneho hosťa koncertu predstaví aj kultová nu-metalová skupina No Gravity, ktorá tesne pred záverom uplynulého roka vydala svoj tretí album nazvaný The Beast of.

Skupina Team sa chystá osláviť dvadsať rokov od vydania prvého albumu veľkolepým koncertným turné v siedmich mestách Slovenska, na ktorom sľubujú kvalitný zvuk, efektnú svetelno-laserovú show a vodnú stenu na pódiu. A na svojom turné ponúknu aj zaujímavých hostí: nielen Petra Cmoríka, ale aj možno širšiemu publiku menej známu skupinu, ktorá prezentuje hudobný žáner príbuzný kapelám Linkin Park, či Korn.

Pavol Habera: “Mám rád skupiny, ktoré robia hudbu bez kompromisov a s istým názorom, bez ohľadu na to, či ich budú rádia hrať alebo nie. No Gravity patrí k nim a keď to ešte navyše robia dobre, tak prečo by sme ich nemohli ukázať aj širšiemu spektru divákov? Verím, že zaujmú a rozšíria rady svojich priaznivcov“. A tí skupine pribúdajú doslova každý deň, veď nie náhodou v ankete istého týždenníka zvíťazil spevák skupiny Mišo Skrak ako najsexi spevák slovenského hudobného neba.


Najväčší hit skupiny No Gravity a jeden z najdrahších slovenských klipov - Stanem sa:




O No Gravity sa však písalo aj v súvislosti s limitovanou edíciou ich najnovšieho albumu The Beast Of, ktorá má jedinečný „zamrežovaný“ obal so zámkom a samotné CD obsahuje grafickú potlač vytvorenú technológiou termotlače. Pri zahriatí CD pri jeho počúvaní v playeri sa mení jeho vzhľad, na inak čiernej ploche sa zobrazí výrazné logo albumu The Beast Of. Pri opätovnom chladnutí nosiča logo svoju viditeľnosť stráca. Použitie tejto technológie je unikátom.

V prevažnej miere anglický album obsahuje 12 skladieb, z toho jednu coververziu známeho hitu od skupiny Bros – When will I be famous a jednu slovenskú skladbu s názvom „Stratený“ (autorom jej textu je pravdepodobne najlepší súčasný textár Vlado Krausz). Producentom albumu je David Koller, ktorý svojimi „známosťami“ prispel aj k ďalšej zaujímavosti albumu.

Tou je skladba „Haunting me“, ktorej finálna zvuková úprava je výsledkom spolupráce so známym americkým producentom Davidom Biancom – držiteľom ocenenia Grammy (učasť na albumoch Red hot chilli peppers, Rage against the machine, Ozzy Osbourne a pod.).

Okrem slovensko-českého turné so skupinou Team potešia No Gravity svojich fanúšikov aj novou singlovkou – jedinou slovenskou skladbou albumu Stratený.

PAVOL HABERA a TEAM
Best of tour 2008
Hostia: Peter Cmorík, No Gravity
18.4. MICHALOVCE, Športová hala 19:00 hod.
19.4. KOŠICE, Steel Aréna 19:00 hod.
21.4. BARDEJOV, Športová hala 19:00 hod.
22.4. PREŠOV, Športová hala 19:00 hod.
25.4. MARTIN, Športová hala 19:00 hod.
28.4. PRIEVIDZA, Športová hala 19:00 hod.
29.4. BRATISLAVA, Sibamac Aréna - NTC 1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu