Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Hodokvas 08: Lístky za akciovú cenu už len týždeň!

PIEŠŤANY/BRATISLAVA – Už len sedem dní zostáva do skončenia prvej vlny predpredaja vstupeniek na letný festival Hodokvas 08. Tradičným miestom konania už 9. ročníka Hodokvasu bude 4. a 5. júla letisko v Piešťanoch.

Dvojdňové permanentky sú v sieti Ticketportal dostupné za výhodnú uvádzaciu cenu 888,- Sk len do konca januára. „Úvodná akciová cena je odmenou pre najvernejších hodokvasníkov, ktorí náš festival navštevujú pravidelne, dôverujú nám, chcú ušetriť a na zverejňovanie veľkých svetových mien si počkajú s lacno kúpeným lístkom.

S blížiacim sa festivalom bude cena stúpať ešte dvakrát,“ vraví Tomáš Holetz z agentúry Nova Music Entertainment Slovakia. Vo februári sa cena vstupenky zvýši na 999,- Sk a od prvého marca sa budú vstupenky predávať za 1.299,- Sk. Rovnako ako na Slovensku funguje predpredaj už aj v Českej republike a na Morave. V sieti Ticketpro kúpia naši západní susedia vstupenky za 699,- KČ. Akcia trvá takisto ako na Slovensku, len do konca mesiaca.

Organizátori letného Hodokvasu už avizovali vystúpenia vyše desiatky skupín na svojom festivale. Jedným z ťahúňov česko-slovenskej scény bude pražská funky kapela Monkey Business, ktorá na Hodokvase hrala naposledy v roku 2005 a ich koncert zožal od publika famóznu odozvu.

Perličkou Hodokvasu 08 bude aj koncert jednej z najúspešnejších súčasných poľských kapiel The Car is on fire, ktorá zahrá na Slovensku vôbec po prvý krát. Domácu scénu budú reprezentovať samé skvelé mená: samurai-rockový Lavagance, kultová Slobodná Európa, kontroverzná Karpina, moderná The Swan Bride či ortodoxný Punkreas. Na Hodokvase tradične nebudú chýbať pestré hudobné scény, sprievodné podujatia či rôzne atrakcie.

Potvrdení účinkujúci:

Monkey Business (cz)
Slobodná Európa (sk)
Lavagance
The Car is on fire (pl)
The Switch (cz)
Karpina
The Swan Bride
HC3 (cz)
Hypnotix (cz)
Punkreas
Mäso

Viac info: www.hodokvas.sk, www.ticketportal.sk, www.ticketpro.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu