Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Organizátor utiekol aj s peniazmi! Rozzúrených fanúšikov ukľudňovala polícia

Ilustračné foto PR článok Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: burst.com)

Koncom augusta sa mal uskutočniť koncert Horkýže Slíže v Partizánskom, skončilo to však fiaskom a nadávkami. Organizátor kapelu nevyplatil a ušiel s peniazmi za vstupenky predanými na mieste.

Radosť fanúšikov na koncerte prerušil príhovor člena kapely, ktorý oznámil, že kapela nedostala zaplatené a organizátor sa vytratil. Nasledovalo burácanie a nadávky sklamaných fanúšikov. Celú situáciu musela prísť upokojovať polícia.

Organizátor utiekol aj s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook, podujatie koncertu)

Vstupenky na koncerty sa predávali online cez ticketingovú spoločnosť Predpredaj.sk a boli dostupné aj na mieste podujatia. Práve sumu za lístky predané na mieste si organizátor zobral a odišiel. Peniaze za vstupenky zakúpené online, cez sprostredkovateľskú spoločnosť, boli zákazníkom okamžite vrátené.

,,Našich zákazníkov chránime aj pred takýmito situáciami. Všetci, ktorí si kúpili vstupenky na koncert Horkýže Slíže v Partizánskom cez našu službu, už dostali svoje peniaze naspäť. Pri online nákupe vstupeniek majú zákazníci istotu, že pri zmene alebo zrušení podujatia, dostanú svoje peniaze vždy späť. Tiež ponúkame aj poistenie vstupeniek, ktoré chráni zákazníkov pri rôznych životných udalostiach ako sú choroba, úraz atď. Predpredaj.sk je sprostredkovateľom predaja a s organizáciou tohto nešťastného koncertu nemá nič spoločné,“ upresnil Marek Jusko, CEO Predpredaj.sk.

Organizátor utiekol aj s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Fanúšikovia, ktorí prišli o peniaze za lístky zakúpené na mieste konania, sa na sociálnych sieťach vyhrážali aj trestným oznámením. Či to však dotiahnú do úspešného konca je otázne. Môžeme im len držať palce, aby sa dočkali spravodlivosti.

Organizátor utiekol aj s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook stránka Horkýže Slíže)

- reklamná správa -

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu