Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

RnB Hodokvas tour: Horkýže Slíže rozšľahali vyše 20-tisíc ľudí!

Horkýže Slíže počas RnB Hodokvas tour.
Horkýže Slíže počas RnB Hodokvas tour.

BRATISLAVA – Najväčšie a najúspešnejšie turné v pätnásťročnej histórii skupiny Horkýže Slíže sa v sobotu večer skončilo veľkolepým koncertom v Ružomberku.



Vyše 20-tisíc návštevníkov na osemnástich koncertoch sa na vlastné oči presvedčilo, prečo sú Horkýže Slíže jednou z najlepších slovenských koncertných kapiel. Spojenie s festivalom Hodokvas prinieslo vystúpeniam produkciu na európskej úrovni vrátane špeciálnej dramaturgie, používania rekvizít, profesionálneho zvuku či osvetlenia. Čo bolo najdôležitejšie: skvelá atmosféra sa takmer vyrovnala tej letnej festivalovej!

„Také veľké a úspešné turné sme ešte s kapelou nezažili. Máme radosť z toho, že sme takto pred Vianocami mohli potešiť cez 20 tisíc ľudí nielen poctivo odohranými koncertami, ale aj spontánnou zábavou,“ vyznal sa líder Horkýže Slíže Kuko. Skupina na RnB Hodokvas tour oslávila 15 rokov existencie. Na každom koncerte predstavili takmer dvojhodinovú šou zloženú z najväčších hitov (RnB Soul, Brďokoky, L.A.G. song, Lístok na Mars, Maštaľ, Vlak, atď), pridali aj nové pesničky ako Bernardín, Emanuel Bacigala či Já žeru kvítí z albumu Ukáž mi tú tvoju Zoo. RnB Hodokvas tour však nieslo aj nádych letného festivalu Hodokvas. So Slížami sa na turné predstavili spriatelené „hodokvasnícke“ kapely ako Polemic, Chiki Liki Tu A, HT - Hotentoten, Pii Jem, Feelme či Karpina.

Na záverečnom koncerte v ružomberskej Koniarni dostala šancu aj skupina Kotúče DM – víťaz súťaže Predskokan roka, ktorú organizoval Hodokvas spolu s portálom Zoznam.sk. Trojčlenná kapela z Bratislavy tu počas hodinového vystúpenia nadchla vyše tisícové publikom a dokázala, že víťazstvo jej patrí naozaj zaslúžene. Už teraz majú Kotúče DM vďaka RnB Hodokvas tour isté, že sa objavia aj na ďalších koncertoch. Najbližšie s nimi ako s predkapelou počíta skupina HT na svoje jarné turné.

Každá vstupenka z RnB Hodokvas tour je kupónom na zľavu pre Hodokvas 2008
V ktorejkoľvek predajni Ticketportal získa návštevník turné po predložení riadne zakúpenej vstupenky z turné zľavu 111,- Sk na permanentku na letný Hodokvas 2008. So vstupenkou z aktuálneho turné tak zaplatí za 2-dňovú permanentku na Hodokvas príjemných 777,- Sk. Cena nezľavnenej permanentky na Hodokvas bude od začiatku predpredaja okrúhlych 888,- Sk. Termín Hodokvasu 2008 ohlásia organizátori už v najbližších dňoch.

RnB Hodokvas tour v číslach:
- kompletný tím na RnB Hodokvas tour tvorilo 34 ľudí
- spolu 7 áut precestovalo vyše 5 tisíc kilometrov
- kapela strávila na pódiu spolu vyše 40 hodín
- počas turné sa v šatni vypilo 50 litrov minerálnych vôd Vincentka, 300 energetických nápojov Red Bull, 60 fliaš Fernetu Citrus, 15 fliaš červeného vína, atď... ;)

Oficiálny web RnB Hodokvas Tour: www.zoznam.sk/horkyzeslize
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu