Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Turné Robo Grigorov & IMT Smile: 60 VIP „ON STAGE“ lístkov v predaji!

Lístky na ich spoločné turné sú už v predaji.
Lístky na ich spoločné turné sú už v predaji.

BRATISLAVA - Už v piatok sa na vybraných miestach v Bratislave, v Banskej Bystrici a v Košiciach dostane do predaja limitovaná séria VIP „ON STAGE“ vstupeniek na spoločné turné skupiny IMT Smile a Roba Grigorova.

Jedinečnú možnosť vidieť koncert naživo priamo z pódia ponúkne najvernejším fanúšikom špeciálne zostavená scéna. Koncert s fanúšikmi po celý čas na scéne je slovenským unikátom.

Organizátori vyčlenili na tri mestá po 20 VIP „ON STAGE“ vstupeniek. Ku každej zakúpenej VIP vstupenke dostanú fanúšikovia zadarmo bonus v podobe dvoch nových CD IMT Smile – LIVE a Robo Grigorov & MIDI–Live. Tých, ktorí nakúpia v Banskej Bystrici čaká dokonca aj voňavé prekvapenie. Predpredaj vstupeniek priamo na pódium začne v piatok prostredníctvom siete Ticketportal, okrem koncertu v Banskej Bystrici, kde bude predajným miestom parfuméria FAnn v shopping centre Europa.

„Keďže ide skutočne o exkluzívne miesta a o slovenskú premiéru fanúšikov na pódiu, tak sme vsadili na pravidlo najrýchlejší vyhráva. Predpokladáme, že sa lístky predajú do hodiny od oznámenia“: konštatuje jeden zo spoluorganizátorov koncertu Miro Tásler. O veľkom záujme o koncert svedčí aj fakt, že v prípade Košického vystúpenia boli organizátori donútení dokonca presťahovať show do väčšej haly Cassosportu.

Pokiaľ sa niekomu nepodarí VIP vstupenky kúpiť v predpredaji, tak poslednou šancou ako sa k exkluzívnym miestam dostať je vyhrať v rádiových súťažiach mediálneho partnera a regionálnych rádiách pôsobiacich v mestách koncertu. Spoločné koncertné tour Robo Grigorov & IMT Smile začne 5.decembra v Bratislave (NTC), pokračovať bude 7.decembra v Banskej Bystrici (športová hala Štiavničky) a skončí 8.decembra v Košiciach (hala Cassosport).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu