Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Rockovanie s jazzom pritvrdilo

Speváčka Anka Repková.
Speváčka Anka Repková.

BRATISLAVA - Na druhom hudobnom večeri Rockovanie s jazzom v novom music klube Caramel tentokrát poriadne pritvrdili. Prvý utorok sa nám predstavilo unplugged duo The Brothers a jazzová formácia Kris band.

Tento utorok bol, ako už názov napovedá, pre zmenu venovaný rockovým kapelám. Katka Verčimáková so svojou kapelou predviedla známe rockové skladby Sweet Child, Little Wing, Black Velvet a iné. Po nej nasledovala Anka Repková s kapelou, ktorá známymi disco piesňami roztancovala publikum a predstavila aj piesne so sólového albumu Áno, už to viem. „Teším sa, že sa tieto hudobné večeri medzi divákmi uchytili. Bola som tu aj prvý utorok a vidím, že návštevnosť sa stále zvyšuje. Verím, že si diváci prídu na svoje aj 22. 11., kedy chystáme premiéru zábavného programu Showtime Caramel,“ povedala Anka.

V Ankinej časti koncertu sa predstavil aj jej hosť Dan Miženko z kapely Taktici, k čomu dodala: „Speváci, ktorí tu dnes vystúpili Dan Miženko, Katka Verčimáková, Eva Pšenková a moje žiačky a vokalistky Paťa Jurtová a Kristína Bótlóová, budú účinkovať aj v spomínanom programe Showtime Caramel.“ Záver patril kapele Atellier 11: „Hralo sa nám perfektne. Nálada skvelá, publikum sa výborne zabávalo. Som rád, že vznikol ďalší klub, kde sa dá robiť live muzika. Veľmi sa mi to tu páči a teším sa na ďalšie utorky,“ dodal spevák kapely Križo.

Najbližší utorok sa opäť ponesie v štýle jazz a blues. Vystúpi jazzová formácia Kris band, ktorá prezentuje obľúbené jazzové štandardy s bluesovým a rhytm´n´bluesovýn feelingom a bluesové zoskupenie Sitra Achra, v zložení: Pišta Lengyel (gitara), Ajdži Sabo (perkusie) a Erich Boboš Procházka (hlas, harmonika).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu