Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Keď sa spoja filharmonici a muzikál, Amélia a Armagedon

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: archív)

Tóny, sláčiky, klávesy. Ako sa vraví láska na prvé počutie... Za dverami skúšobnej miestnosti bolo počuť, že niečo sa chystá. Červená sála Domu kultúry Dúbravka prežije Magický večer filmovej hudby už 23.5.

Filharmonici, speváci a hudobníci sa spoja aby vám priniesli večer plný obľúbenej filmovej hudby . Roman Rusňák projekt – „Magický večer filmovej hudby“ vznikol ako nápad zo stretnutia Janka Slezáka s Romanom Rusňákom.  Prirodzene, hneď prizvali aj dlhoročnú spevácku kolegyňu Mirku Partlovú. Predpremiéra sa konala v Rožňave v rodnom mestečku Romana Rusňáka.

Odvtedy je projekt neustále vo vývoji, kapela sa rozšírila, vznikli nové skladby, ktoré otvárajú v ľuďoch emócie.

Pozvánka od Mirky Partlovej:

Ako prvý prejavil záujem o koncert zámocký hotel v Haliči – Galicia Nueva, postupne vznikla myšlienka pripraviť cyklus večerných koncertov a tak zavíta „magický večer“ aj do Domu kultúry Dúbravka.

Keď sa spoja filharmonici
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív)

Autor Roman Rusňák, violista, srdcom i dušou hudobník, prináša na naše pódiá zážitok plný emócií, mágiu svetovej filmovej hudby a nezabudnuteľných melódií.

Exkluzívni hostia, naše muzikálové hviezdy Mirka Partlová a Ján Slezák spolu so symfonickým miniorchestrom Strings Band a Rock Bandom prevedú divákov jedinečným hudobným predstavením, kde si prídu na svoje fanúšikovia všetkých žánrov.

Zažijeme „príbeh“ lásky Pretty Woman, explóziu soundtracku z Armagedonu, piano sólo Amelie z Montmartru, ľadové kráľovstvo Frozen či slávny soundtrack od Hansa Zimmera z filmu Gladiátor.

Večer filmovej hudby v Dome kultúry Dúbravka už 23. mája od 19.hod, tretí koncert uzavrie magické večery v sobotu 25. mája v Žiline.

Lístky sú nájdete na Predpredaj.sk.

- reklamný článok -

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu