Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Horkýže Slíže začínajú v piatok sériu 18 koncertov!

BRATISLAVA – Pod značkou RnB Hodokvas tour vyráža nitrianska kapela Horkýže Slíže na turné po celom Slovensku. Už v piatok 2. novembra začnú v Prievidzskom eScobare púť po 18 slovenských kluboch a športových halách a turné vyvrcholí 8.decembra koncertom v ružomberskej športovej hale Koniareň.

Kapela s organizačným teamom 12 ľudí precestuje od 2. novembra do 8.decembra viac ako 3000 kilometrov. So Slížami sa na jednotlivých koncertoch RnB Hodokvas Tour postupne predstavia aj ďalšie spriatelené kapely ako Polemic, Chiki Liki Tu A, HT, Pii Jem, či Karpina. Spolu s predkapelami zaznie počas RnB Hodokvas tour vyše 70 hodín živej hudby. Horkýže Slíže oslávia počas turné 15 rokov aktívneho hrania. Na každom koncerte predstavia dvojhodinovú šou zloženú z najväčších hitov (RnB Soul, Brďokoky, L.A.G. song, Lístok na Mars, Maštaľ, Vlak, atď), ale chýbať nebudú ani nové pesničky ako Bernardín, Emanuel Bacigala či Já žeru kvítí z albumu Ukáž mi tú tvoju Zoo. Novinkou bude aj scéna a rekvizity, aké použijú vôbec po prvý krát.

Šancu zahrať si v úlohe predskokana dostane na RnB Hodokvas tour aj jedna mladá kapela. Spolu s portálom Zoznam.sk umožníme začínajúcej skupine, ktorá uspeje v internetovom hlasovaní, aby 8.12. na poslednom koncerte RnB Hodokvas tour v Ružomberku vystúpila v úlohe predkapely. Podmienkou je zaslať na adresu horkyzeslize@zoznam.sk videovizitku kapely s vlastnou piesňou alebo prezentáciou. Videovizitky vo formáte mpeg s dĺžkou do 3 minút už sú zavesené na webe a každý fanúšik má možnosť hlasovať za svojho favorita. Akcia predskokan beží a na stránke www.zoznam.sk/horkyzeslize pribúdajú ďalšie a ďalšie videá. Mladé kapely môžu svoje videovizitky do súťaže posielať až do 25.11. 2007. O víťazovi rozhodnú len hlasy divákov a fanúšikov.

Oficiálny web RnB Hodokvas Tour: www.zoznam.sk/horkyzeslize.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu