Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zdravá výživa, pohyb a rodinná zábava - taký bude VegDay na Červenom Kameni!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: VegDay)

V posledných rokoch prudko rastie záujem o zdravé stravovanie a jeho alternatívy v podobe vegetariánstva, či dokonca vegánstva. Keďže zdravie ide ruka v ruke nielen s jedlom, ale aj pohybom, tak práve tieto oblasti spája podujatie VegDay, ktoré sa bude konať už 6. júla v čarovnom prostredí hradu Červený Kameň.

Prvú júlovú sobotu môžete využiť rôzne – či už sú to dovolenky, výlety, šport, práca okolo domu alebo príjemná rodinná zábava. VegDay na Červenom Kameni však ponúka spojenie celodenného programu pre všetky generácie, výletu do priestorov krásnej kultúrnej pamiatky a benefity pre vaše zdravie! Čo vás teda čaká 6. júla?

Precestovali sme veľkú časť sveta a zdravé stravovanie je v mnohých krajinách samozrejmosťou. Na Slovensku je však povedomie verejnosti o vegetariánstve, vegánstve a všeobecne o oblasti zdravia veľmi slabé. Rozhodli sme sa preto zorganizovať podujatie, kde spojíme príjemné s užitočným a dáme návštevníkom možnosť zabaviť sa a zároveň vyskúšať niečo nové,“ hovorí Marko Šimonek, jeden z organizátorov tejto akcie.

Zdravá výživa, pohyb a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: VegDay)

Program na Červenom Kameni bude zahŕňať niekoľko workshopov so známymi vyznávačmi zdravej kuchyne. V rámci nich sa dozviete, ako môžete začať so zdravým stravovaním a hlavne aké sú jeho benefity pre vaše telo. V areáli budú mať svoje stánky gastro prevádzky z celého Slovenska, ale rozhodne nebudú jedinými! VegDay má spájať viaceré oblasti, preto nemôžu chýbať aj stánky s bio kozmetikou či ekologickou módou.

Pre tých, ktorých fascinuje sila ľudského tela budú k dispozícii lektori yogy, ktorí do svojich radov prijmú aj úplných začiatočníkov. Okrem yogy pripravuje organizačný tím aj ďalšie športové aktivity s profesionálmi, ktorí sú istou formou spojení aj s alternatívnym stravovaním. Títo športovci sú dôkazom toho, že sila pestrej a vyváženej stravy je neuveriteľná.

Príjemnú atmosféru celého dňa doplní kultúrny program, kde sa môžete tešiť na alternatívne hudobné variácie Dua Altera, vystúpenie renomovaného DJa Tagera a hlavnou hviezdou bude aktuálna česko-slovenská SuperStar Tereza Mašková.

Zdravá výživa, pohyb a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: VegDay)

Terezka je známa tým, že je vegánka a sme radi, že prijala pozvanie na naše podujatie. 6. júla chceme na Červený Kameň pritiahnuť nielen tých, ktorí sa zaujímajú o zdravé stravovanie, ale aj tých, ktorým táto oblasť vôbec nič nehovorí. Aj z toho dôvodu pripravujeme program vhodný pre čo najširšiu skupinu ľudí. Už sa nevieme dočkať,“ uzavrel Šimonek.

Ak vás teda zaujala myšlienka podujatia VegDay, tak si poznačte do kalendárov termín 6. júl, kedy na vás v priestoroch hradu Červený Kameň čaká príjemná zábava!

Vstupenky na akciu sú k dispozícii za zvýhodnenú cenu v predpredaji prostredníctvom siete Predpredaj.sk.

- reklamný článok -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu