Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Svetová šou Angry Birds on Ice prichádza do Bratislavy a Košíc!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Comunique)

Na Slovensko prichádzajú svetoznámi Angry Birds! Ľadová šou, akú ste ešte nevideli, má už teraz na konte dva svetové unikáty. Je to jediná Angry Birds šou akéhokoľvek druhu na svete. A slovenskí herci a akrobati si zahrajú na 360-stupňovej scéne, ktorá je pri rodinných šou takejto veľkosti naozaj jedinečná. Už teraz si môžete kúpiť vstupenky na Angry Birds on Ice, ktorá vypukne 25. januára 2020 v Steel Aréne v Košiciach a 1. februára 2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave! Pre verných fanúšikov ponúka organizátor limitovanú akciu 3+1, pri kúpe 3 vstupeniek je štvrtá zadarmo.

To musí zažiť celá rodina! Svetová šou Angry Birds on Ice v podaní slovenských umelcov vypukne na Slovensku 25. januára 2020 a už teraz si na ňu môžete kúpiť vstupenky. Šou na najvyššej úrovni prináša slovenská spoločnosť Comunique, ktorá postupne zverejňuje mená tvorcov. Režisérom šou je Juraj Benčík, prvý slovenský herec, ktorý vystupoval v Cirque du Soleil. Scénografom je uznávaný profesor na VŠMU Jozef Ciller a hudbu pre šou skladá známy multiištrurmentalista Oskar Rózsa

“Ide o slovenskú šou. Slovenský produkt s účasťou slovenských tvorcov, autorov aj umelcov. Zároveň je to jediná Angry Birds šou akéhokoľvek druhu, na svete. Unikátnosť šou spočíva v 360-stupňovej scéne, ktorá je pri rodinných šou takejto veľkosti úplný svetový unikát. Je to šou na ľade, ale s veľkým množstvom prvkov umenia, najmä akrobacia, parkour a ďalšie artistické prvky. Naša šou môžebez problémov konkurovať akejkoľvek zahraničnej šou,” konštatuje Michal Vernarský riaditeľ spoločnosti Comunique.

Svetová šou Angry Birds
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Comunique)

Unikátny projekt Angry Birds on Ice zastrešuje spoločnosť, ktorá má na konte nesmierne úspešnú šou Máša a medveď na ľade. Megaúspešní slovenskí tvorcovia ju predstavili vo svete, kde ju videlo vyše 160 000 ľudí v 7 krajinách. V Bratislave bolo celkovo 11 predstavení. 

“S Angry Birds začíname turné Slovensko, Česko, Poľsko. Máme plánované predstavenia v 14-tich mestách. Aktuálne už aktívne rokujeme aj s našimi zahraničnými partnermi, aby sme šou odprezentovali aj v ďalších krajinách – v Chorvátsku, Slovinsku, Nemecku, Švajčiarsku, Rakúsku a ďalších,” plánuje Michal Vernarský.

Angry Birds on Ice je licencovaná šou, organizátorom sa podarilo získať licenciu od fínskeho štúdia Rovio pre celú Európu. 

“Päť osobných stretnutí v štyroch rôznych krajinách, 25 844 precestovaných kilometrov, tri prezentácie, tri konferenčné hovory, vyše 300 emailov a 15 mesiacov času, To všetko predchádzalo podpisu zmluvy na značku Angry Birds,“ rekapituluje Michal Vernarský.

Svetová šou Angry Birds
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Comunique)

Spoločnosť Comunique aktívne funguje od roku 2014 a odvtedy úspešne reprezentuje Slovensko v zahraničí. Teraz prináša veľkolepý zážitok v podobe ľadovej šou Angry Birds on Ice. Vstupenky na predstavenia 25. januára 2020 v Steel Aréne v Košiciach a 1. februára 2020 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.sk. Pre verných fanúšikov ponúka organizátor limitovanú akciu 3+1, pri kúpe 3 vstupeniek je štvrtá zadarmo. Akcia platí na vybrané sektory v Bratislave a je časovo obmedzená. Ďalšie informácie nájdete na www.angrybirdsonice.com

- Reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu