Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Výnimočná talk show Evy Černej privíta v Trenčíne aj Máriu Demitrovú

Eva Černá PR článok Zobraziť galériu (6)
Eva Černá (Zdroj: Lenka Jones, Archív Evy Černej)

Po úspešnej premiére gala večera Talk show “Nad oblakmi je vždy slnko, alebo žiť život s vášňou“, ktorú odštartovala Eva Černá v Košickom štátnom divadle, mieri do Trenčína. Už v pondelok 26. novembra o 19.00 privíta nie len svojich hostí, ale aj divákov v historickej budove hotela Elizabeth.

Talk show, ktorá nie len baví, ale tiež prezentuje životné skúsenosti a zážitky známych či výnimočných ľudí, ponúka hĺbkový pohľad do života hostí, ktorých si Eva Černá vyberá. Zaujíma ju, ako prešli cez ťažké životné situácie, ako dospeli k vnútornému šťastiu, ako sa im podarilo odraziť sa nad oblaky a nakoniec žiť život s vášňou a radosťou.

Eva Černá pokračuje so svojou noblesnou talk show a prichádza do kráľovského mesta Trenčín, ktorý vníma, ako počiatok svojho zrodu pre tento život. V historických priestoroch hotela Elizabeth privíta spolu s Mikulášom Štefanom, stálym hosťom  talk show, výnimočné osobnosti kultúrneho a spoločenského života.

Nad oblakmi je vždy slnko znamená, že i keď prechádzame ťažkým životným obdobím, je dôležité pozerať sa za svetlom a zo všetkých síl vyskakovať nad oblaky, kde stále svieti slnko“, vraví Eva.

O tom keď duša zaplače, kedy príde čas rozžiariť sa a ísť ďalej a najmä ako, sa bude Eva Černá rozprávať s Máriou Demitrovou.

Mária Demitrová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív Evy Černej, Mária Demitrová)

Život skúšal aj Imricha Béreša, jeho hneď niekoľkokrát. Ako ostať silným a úspešným, keď sa ťažko kráča ďalej, na to má Imrich odpoveď.

Imrich Béreš
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív Evy Černej, Imrich Béreš)

Tretí hosť Jozef Hollý je úspešný klavírny virtuóz, ktorý má svoj štýl hudby, no tiež si prešiel svojou cestou, aby dnes rozdával radosť svojou hudbou. Všetci hostia sú, ako Eva vraví, nádherné bytosti a tak sa spoločne ocitnú nad oblakmi aspoň na jednom pódiu.

Jozef Holly
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív Evy Černej, Jozef Holly)

Mikuláš Štefan je motivátor, jeho doménou je spiritualita. Úlohou Evy a Mikuláša, je nastoliť úsmev na tvárach ľudí, pomôcť pochopiť, že láska a pochopenie je cestou k spokojnému životu. Mikuláš večer glosuje. Dopĺňa prežité osudy hostí zo spirituálneho hľadiska, dáva vysvetlenie, prečo sa veci dejú tak ako ich prežívame.

MUDr. Mikuláš Štefan
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív Evy Černej, MUDr. Mikuláš Štefan)

Zmyslom celej talk show, je motivovať, povzbudiť a prezentovať, že každý z nás žije nejaký príbeh a ani známym a úspešným sa nevyhýbajú rôzne situácie. Schopnosť postaviť sa k životu a prijať jeho výzvu, dospieť k zamysleniu,  no v konečnom dôsledku zabaviť a zanechať v každom divákovi pocit, že tento večer, má pre nich hlbší zmysel, ako si pôvodne mysleli.

Výnimočná talk show Evy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív Evy Černej)

Súčasťou večera je červený koberec i recepcia, aby sa v kráľovskom meste, každý cítil kráľovsky. Vstupenky zakúpite v sieti PREDPREDAJ.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu