Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Koncert „Richard Rikkon uvádza“ preložili na november

Richard Rikkon
Richard Rikkon

BRATISLAVA - Koncert s názvom „Richard Rikkon uvádza“ konaný v Športovej hale Pasienky v Bratislave sa prekladá z 1.10.2007 na 8.11.2007.

Dlho pripravovaný projekt klavírneho virtuóza Richarda Rikkona a jeho hostí – speváckej špičky slovenskej pop scény, akou sú Kuly, Maťo Ďurinda, Zuzana Smatanová, Tina, Katarína Hasprová, Ivan Štroffek, je prvým formátom svojho druhu na Slovensku. Aj u nás nasledujeme vzor zahraničných veľkokoncertov, kde je klasická hudba prearanžovaná do popového rytmu a naopak, popové hity sú rozšírené o sláčikový orchester a klavír.

Richard Rikkon spolu s ôsmymi spevákmi a speváčkami, 40-členným symfonickým orchestrom a rockovou rytmikou pod vedením dirigenta Karola Kevického a hudobným aranžérom Tomášom Rédeyom (známym z Let´s dance) pripravujú spolu okolo tridsať známych hitov a klasických melódií v ich netradičnej úprave. Umelecká časť organizačného tímu pripravujúca zázemie pre spevákov tohoto veľkolepého projektu sa dohodla s organizátorom koncertu na predĺžení času prípravy koncertu a zároveň na preložení dátumu koncertu na 8.11.2007.

„Na javisku bude v priebehu večera vyše päťdesiat hudobníkov a spevákov, ktorí spolu v takejto zostave ešte nikdy nevystupovali. Spoločné skúšky v takomto prípade sú nevyhnutnosťou. Nakoľko každý z nás profesionálnych umelcov je veľmi pracovne vyťažený, presun termínu koncertu je nevyhnutný,“ vysvetlil Richard Rikkon.

Všetci priaznivci populárnej hudby sa majú na čo tešiť 8. novembra 2007. Megakoncert odzneje v maximálnej kvalite a ponesie myšlienku „…Hudba nemá žiadne hranice… je ako vesmír, niekde sa začala a nikde nekončí...." Richard Rikkon a jeho hostia Vás presvedčia, že medzi klasikou a popom existujú mosty.
Vstupenky na tento koncert ostávajú v platnosti aj na náhradný termín koncertu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu