Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragický príbeh o láske, koncert pod Pyramídou a duety s Kulym... „Diabolské pokušenia“, ktorým sa nedá odolať

PR článok Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Cigánski diabli)

Kultúrnu sezónu začal slovenský orchester Cigánski Diabli – Gypsy Devils opäť bravúrne. Na prelome augusta a septembra predstavil svoju originálnu hudobnú produkciu nadšenému fínskemu publiku, koncertnú sezónu otváral v Hämeenlinne a o deň neskôr v prestížnej koncertnej sále v Tampere-talo vo Fínsku. Hneď po návrate si ich jedinečný virtuózny hudobný prejav mohli vychutnať fanúšikovia na Slovensku, v Čechách ale i v Rakúsku a to priamo na Festivale Herbstgold.

Popri koncertoch a festivaloch práve v tomto období vrcholí turné autorského muzikálu Ernesta Šarköziho - Cigánka, ktorý si v priebehu jedného roka získal srdcia divákov na celom Slovensku. Tragický príbeh o láske a nenávisti, v ktorom sa okrem virtuózneho emóciami nabitého koncertu v podaní Cigánskych Diablov prelínajú spev s tancom je originálnym umeleckým pohľadom na osudové životné zvraty.

Celé dielo je umocnené spevom SilvieVanessy Šarköziových, Marcela Dragúňa, Davida Árvu, Kláry Mockovčiakovej, tancom Viktórie Pažitnej, Ivana Martiša a fantastických tanečníkov tanečnej skupiny Atašé pod vedením Jara Moravčíka, ktorý dielo i režíroval.

Tragický príbeh o láske,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Cigánski diabli)

Posledné tri vystúpenia, ktorými turné vrcholí, si diváci môžu pozrieť 26.10. v Košiciach, 19.11. v Bratislave21.11. v Trnave. Vstupenky kúpite v sieti .

Tragický príbeh o láske,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Cigánski diabli)

Tragický príbeh o láske,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Koniec turné ani zďaleka však neznamená koniec projektov

Cigánski Diabli, ako je už dobrým zvykom, v tomto i v budúcom roku pre svojich priateľov a fanúšikov pripravujú opäť viacero nových projektov.

Prvým z nich je exkluzívny koncert  s názvom CIGÁNSKI DIABLI pod PYRAMÍDOU!
15.11.2018 Vám v ňom predstavia jedinečný koncept, ktorý zaznie ako pocta G. Bizetovi a jeho nesmrteľnej CARMEN. Divákov čaká neopakovateľný zážitok v podobe nezameniteľnej strhujúcej hudby Cigánskych Diablov umocnený spojením so špičkovým orchestrom Slovenskí Symfonici. Môžu sa tešiť na exkluzívne virtuózne aranžmány Ernesta Šarköziho, na ktorých orchestrálnej príprave sa spolupodieľal aj dirigent a skladateľ Tomáš Köppl, tanečný kumšt Čarovných Ostrôh pod vedením Petra Živnera, temperamentné Flamenco - Denisa Sofia DiGregorio a pôsobivý spev Silvie Šarközi...

Tragický príbeh o láske,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Okrem nich v projekte zaznejú aj skladby, ktoré mali obrovský úspech v zahraničí, ako napr. nedávno v Číne, Fínsku i v Rakúsku, vychádzajúce z klasickej hudby, slovenského folklóru, jazzu a cigánskej hudby a to všetko v neopakovateľnej forme aranžmánov Cigánskych Diablov - Music a´la Gypsy Devils! Toto všetko si môžete vychutnať i vďaka spolupráci s partnerom projektu RTVS v priestoroch Koncertnej sály Slovenského rozhlasu!

Vstupenky nájdete TU.

Desmod a Cigánski Diabli opäť na jednom pódiu!

Jedinečné spojenie rocku a dynamickej gypsy music, duet Kulyho a Silvii Šarköziovej, či Kulyho repertoár v doprovode Cigánskych Diablov, to všetko si už poriadne užilo viac ako 10 000 nadšených divákov obidvoch lídrov našej hudobnej top scény v minulosti a už na jar sa môžu tešiť fanúšikovia pokračovanie s názvom Desmod a Cigánski Diabli 2

Hity Desmodu v ktorých zaznejú úžasné sóla Ernesta Šarköziho, či husľové a klarinetové sóla Štefana Banyáka a Zoltána Grunzu i ostatných členov Cigánskych Diablov, repertoár Cigánskych Diablov doplnený o rockové aranžmány Desmodu a spev lídra skupiny Mária Kullyho Kollára – to všetko obohatené o dlho utajované novinky ponúka jarné turné 2019

Tragický príbeh o láske,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Cigánski diabli)

Limitované miesta a termíny sú nasledovné: 01.03. Liptovský Mikuláš, 02.03. Košice, 03.03. Poprad, 04.03. Prešov, 07.03. Trnava, 09.03. Bratislava a 15.03. Nitra

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu