Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Coca-Cola PopStar Tour úspešne pokračuje!

Tento týždeň úspešné turné pokračuje v Banskej Bystrici a Nitre a na budúci týždeň v Žiline, Trnave a Bratislave. Zobraziť galériu (4)
Tento týždeň úspešné turné pokračuje v Banskej Bystrici a Nitre a na budúci týždeň v Žiline, Trnave a Bratislave.

BRATISLAVA - Víťazi autorskej hudobnej súťaže Coca-Cola PopStar majú za sebou koncerty na východnom Slovensku v Prešove, Košiciach a Poprade, kde sa stretli s obrovským úspechom u publika.

Fanúšikovia na východnom Slovensku spievali spolu s kapelami a euforická nálada vygradovala v Poprade, kam na námestie prišlo cez 5 tisíc ľudí. Reakcia publika bola úžasne pozitívna a interpreti si naplno vychutnávali každý koncert. Víťazi Coca-Cola PopStar natoľko očarili niektorých fanúšikov, že si nenechali ujsť ani jeden z doterajších koncertov.

Tento týždeň úspešné turné pokračuje v Banskej Bystrici a Nitre a na budúci týždeň v Žiline, Trnave a Bratislave. Coca-Cola PopStar Tour prináša jedinečnú možnosť zažiť na jednom pódiu vystúpenie šiestich kapiel: Zuzany Smatanovej, Mishi, Bystríka, Iva Biča a skupín Vetroplach a Peoples. Každý z nich odohrá nielen svoje najznámejšie hity, ale aj skladby z pripravovaných albumov. Vyvrcholením koncertu je ich spoločná pesnička Svet na doskách.

Coca-Cola PopStar Tour je jedným z najväčších koncertných šnúr, nielen počtom zúčastnených kapiel – 30 umelcov, ale aj veľkolepou a náročnou technickou výpravou. Skupiny vystúpia na obrovskom 10 metrov širokom pódiu s 13 metrov vysokým zastrešením, s veľkým zvukovým a svetlným parkom a veľkoplošnou LED stenou. Technický materiál na koncert sa vezie v 2 kamiónoch a niekoľkých dodávkach. Sprievodný tím tvorí bezmála 70 spolupracovníkov (produkcia, technici, hostesky, brigádnici atď.). Okrem hudby si môžu všetci návštevníci koncertu vychutnať aj Coca-Colu.

Coca-Cola PopStar Tour pokračuje v týchto mestách:
5.9. Banská Bystrica (nám. SNP)
7.9. Nitra (Svätoplukovo nám.)
11.9. Žilina (Hlinkove nám.)
12.9. Trnava (Trojičné nám.)
13.9. Bratislava (Aupark – Sad Janka Kráľa)


Koncerty štartujú vždy od 18. hodiny a vstup je voľný. Už od 15. hodiny budú na námestiach pripravené akcie pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o hudbu. Na hlavnom pódiu budú k dispozícii hudobné workshopy, kde si vyskúšajú nádejní muzikanti a kapely svoje hudobné schopnosti pod dozorom profesionálnych hudobníkov. Na svoje si prídu aj fanúšikovia, ktorí sa môžu odfotiť s víťazmi Coca-Cola PopStar či stiahnuť si hudbu v Internet Coke Zone.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu