Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Víťazi Coca-Cola PopStar vyrážajú na spoločné turné!

Víťazom ostatného ročníka Coca-Cola PopStar sa stala skupina Peoples.
Víťazom ostatného ročníka Coca-Cola PopStar sa stala skupina Peoples. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA – Víťazi siedmych doteraz uskutočnených ročníkov hudobnej autorskej súťaže Coca-Cola PopStar vyrážajú na spoločné turné do ôsmych slovenských miest.

Predstavia se v sérii podvečerných koncertov obohatených o doprovodný program pod šírim nebom. Zuzana Smatanová, Misha, Bystrík, Ivo Bič a skupiny Vetroplach a Peoples - tohtoročný víťaz Coca-Cola PopStar, odspievajú spolu osem koncertov. Každý z nich odohrá nielen svoje najznámejšie hity, ale väčšina z nich predstaví aj skladby z pripravovaných albumov. Nebude chýbať ani ich spoločné vystúpenie s pesničkou Svet na doskách.

Coca-Cola PopStar Tour sa uskutoční v týchto mestách:

28.8. - Prešov (pred Novým divadlom Jonáša Záborského)
29.8. - Košice (Hlavná ul. Immaculata)
30.8. - Poprad (Nám sv. Egídia)
5.9. - Banská Bystrica (nám. SNP)
7.9. - Nitra (Svätoplukovo nám.)
11.9. - Žilina (Hlinkove nám.)
12.9. - Trnava (Trojičné nám.)
13.9. - Bratislava (Aupark – Sad Janka Kráľa)

Koncerty štartujú vždy od 18. hodiny v centre mesta a vstup je voľný. Už od 15. hodiny budú na námestiach pripravené akcie pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o hudbu. Na veľkom pódiu budú k dispozícii hudobné workshopy, kde si vyskúšajú nádejní muzikanti a kapely svoje hudobné schopnosti pod dozorom profesionálnych hudobníkov. Na svoje si prídu aj fanúšikovia, ktorí sa môžu odfotiť s víťazmi Coca-Cola PopStar či stiahnuť si hudbu v Internet Coke Zone.

Projekt Coca-Cola PopStar vznikol v roku 2001. Cieľom súťaže Coca-Cola PopStar je vyhladávať mladých interpretov a kapely a dať im šancu presadiť sa s vlastnou hudbou. Každý rok víťaz získava možnosť nahrať a vydať debutový album pod dozorom profesionálnych producentov. Coca-Cola PopStar priviedla na svet skupinu Seven Days To Winter, v druhom ročníku speváčku Mishu, ktorá sa stala Objavom roku v ankete slovenských rádií “Grand Prix Radio 2002”, Objavom roku v ankete Zlatý slávik 2002, Speváčkou roku v ankete OTO 2003. Úspešný rok ukončila titulom”Speváčka roka” v populárnej ankete “Zlatý slávik 2003” a “Grand Prix Radio 2003”.

Víťaz tretieho ročníka CCPS Zuzana Smatanová získala najprv titul „Objav roka“, v ďalšom roku ocenenie „Speváčka roka“ a v rokoch 2005 a 2006 ju verejnosť ovenčila titulom v obľúbenej ankete „Zlatý Slávik“. Víťazom štvrtého ročníka Coca-Cola PopStar sa stala skupina Vetroplach, ktorá si taktiež našla svoje miesto na slovenskej hudobnej scéne. Piaty ročník priniesol Bystríka a šiesty ročník súťaže Iva Biča. Zatiaľ posledným víťazom autorskej súťaže sa stala bratislavská skupina Peoples.

Ďalšie informácie o Coca-Cola PopStar Tour nájdete na www.cocacolapopstar.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu