Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hudobný festival na Šírave je plný hviezdnych mien

Hlavnou hviezdou festivalu je Aneta Langerová
Hlavnou hviezdou festivalu je Aneta Langerová

KALUŽA - V rekreačnej oblasti Zemplínska Šírava bude od 20. do 22. júla prvý ročník východoslovenského festivalu UP ŠÍRAVA FEST '07. Pop-rockové podujatie v stredisku Kamenec, v obci Kaluža, má ambíciu zaradiť sa medzi najväčšie festivaly na Slovensku.

Počas troch dní sa môžu návštevníci tešiť na hviezdy slovenskej a českej hudobnej scény. Hlavným ťahákom festivalu je posledné plánované vystúpenie českej SuperStar Anety Langerovej z tohtoročných letných festivalov na Slovensku. Je to tiež prvý z jediných dvoch festivalových koncertov Roba Grigorova.

Ďalej vystúpia obľúbené kapely Desmod, IMT Smile, Peha, Tublatanka, Gladiator, P. S., ale i Zdenka Predná, Peter Cmorik, Polemic, Komajota či Tomáš Bezdeda. Počas troch festivalových dní budú pripravené aj rôzne atrakcie a súťaže. V areáli Zemplínskej Šíravy sa nachádzajú športové a detské ihriská, bazén a veľký počet reštaurácií a hotelov. V chatovej osade Kaluža sú k dispozícii štvorposteľové chatky so sociálnym zariadením. Autokemping má kapacitu až 400 karavanov a stanov. Organizátori očakávajú vyše 10-tisíc návštevníkov.

Trojdňové vstupenky si možno zakúpiť v sieti Ticketportal za 299 slovenských korún a ku každej vstupenke dostane návštevník festivalu zadarmo CD výberovku najväčších slovenských festivalových hitov pod názvom Fest Hity 01. Viac informácií nájdete na oficálnej stránke festivalu: www.siravafest.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu