Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Čo prinesie festival TOP FEST 2007?

THE MISFITS sú punk hororovou legendou
THE MISFITS sú punk hororovou legendou

Festival TOP FEST 2007 na Zelenej vode sa bude konať hneď na začiatku letných prázdnin 29. - 30. júna 2007. Už o niekoľko týždňov sa stretnú fanúšikovia dobrej rockovej muziky na prvom letnom festivale, ktorý už zo železnou pravidelnosťou zahajuje letnú festivalovú sezónu.

Na TOP FESTe 2007 sa v piatok 29. júna predstavia ako hlavní headlineri legendárna punk hororová kapela THE MISFITS. Mimochodom práve táto kapela sa rozhodla, že na festivale TOP FEST 2007 natočí svoj najnovší videoklip. “Veríme, že slovenskí fanúšikovia nám pripravia skvelú atmosféru,” hovoria.

V sobotu 30.júna sa na festivale predstavia britskí NAPALM DEATH a írska rocková kapela THERAPY?. Mimochodom práve NAPALM DEATH sa dostali do Guinessovej knihy rekordov s najkratšou skladbou akú kedy rocková skupina nahrala („skladba“ You Suffer trvá presne 1,316 sekundy).

K nim pribudne v súčasnosti najväčšia česká hviezda rocku skupina KABÁT, ktorá má za sebou účinkovanie v semifinále súťaže Eurovízia 2007 a príde na Slovensko po prvýkrát predstaviť svoj megaúspešný album Corrida. Album, ktorý sa stal najpredávanejším albumom roku 2006 v Českej republike - napriek tomu, že vyšiel len v decembri 2006, sa ho predalo viac ako 70 000 nosičov.

Okrem headlinerov festivalu svoju účasť na festivale potvrdili aj ďalšie slovenské a české kapely ako LAVAGANCE (skupina, ktorá nedávno získala tri ocenenia Aurel ako objav roka, alternatívny album roka a za videoklip roka), KOMAJOTA, PUDING PANI ELVISOVEJ, MOJA REČ, UŽ JSME DOMA

Ďalej sa fanúšikovia môžu tešiť na lahôdky slovenskej a českej hudobnej scény ako DESMOD, PEHA, POLEMIC, ČECHOMOR, ALKEHOL, TUBLATANKA, KRYŠTOF, SUPPORT LESBIENS CHINASKI, SLOBODNÁ EURÓPA KONFLIKT, ARZÉN, CLICHÉ , IVAN ŠTROFFEK s kapelou. Spolu sa zatiaľ predstaví 40 kapiel na troch pódiách. Program však nie je ešte celkom ukončený!

A čo je dobrá správa: vstupné na festival zostáva zatiaľ stále nezmenené!

Viac o festivale TOP FEST sa dozviete na stránke www.rockfest.sk

TOP FEST 2007
29. - 30. júna 2007
Zelená voda, Nové Mesto nad Váhom

Jednodňovú stupenku na TOP FEST si môžete zakúpiť TU >>
Dvojdňovú stupenku na TOP FEST si môžete zakúpiť TU >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu