Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Uznávaný holandský DJ a producent FERRY CORSTEN mieri na párty Beautiful things do Bratislavy!

FERRY CORSTEN
FERRY CORSTEN

Meno, s ktorým sa už určite stretol každý fanúšik tanečnej hudby. Patrí do trojice holandských tranceových kráľov, ľuďom prináša svojou hudbou obrovskú radosť a svojimi rytmickými setmi rozjasáva davy po celom svete.

Počas svojej doterajšej kariéry nahral a vydal pod rôznymi menami vyše 200 nahrávok z toho 8 autorských albumov, spolupracoval so svojimi najväčšími konkurentmi Arminom Van Buurenom a Tiestom, produkoval album japonskej popstar Ayumi Hamasaki, remixoval U2, Mobyho, Faithless, Kosheen, BTho či Duran Duran. Okrem produkovania sa prirodzene venuje aj DJingu. Od roku 1999 cestuje s taškou platní a CDčiek po celom svete nevynechajúc najväčšie festivaly a najznámejšie kluby. Súčasne je šiestym najlepším djom sveta. Získal viacero prestížnych ocenení a je najúspešnejším elektronickým producentom v bristskej singlovej hitparáde, za čo mu v štúdiu visí 9 zlatých platní.

27. Apríla na vás čaká aj aj úplne nový zvukový systém od renovanej britskej značky OHM, svetelný park, ktorý teraz bude o 100% väčší a silnejší než ste mohli doposiaľ z predošlých akcií v Dopleri vidieť. Nebude chýbať ani veľmi kvalitná laserová a pyrotechnická show. GOGO tanečnice dostanú kostýmy, ktoré budú tématicky a vizuálne zladené k poslednému albumu L.E.F. od Ferryho Corstena.

Prečo práve V.I.P?

Návštevníci, ktorí si zakúpia VIP lístok teraz okrem výhľadu na parket z balkónu, komfortného sedenia a vlastného baru obdržia aj jeden špeciálny bonus. Tým bude oslava 5. ročníku párty Beautiful Things a oslavovať sa samozrejme bude aj na účet firmy Cosmopolit events, ktorá pre VIP hostí pripravila malý cattering. Tou podstatnou výhodou však pre VIP hostí je práve to, že Ferry Corsten po odohratí svojho 3 hodinového setu príde osobne priamo medzi ľudí a svojich fanúšikov výhradne do VIP zóny a veľmi rád s vami prehodí zopár slov, prípadne sa s vami odfotí alebo podpíše na váš plagát formátu A2, ktorý obdrží každý majiteľ VIP vstupenky už na bráne Dopleru. K tomu všetkému samozrejme nebudú chýbať ešte nejaké tie drobnosti a darčeky od našich partnerov.

Dátum: 27.04.2007 od 21.00 do 05.00 hod.
Miesto: Dopler club, Bratislava
Cena vstupenky: Normal 599,- Sk, VIP 1199,- Sk

Cosmopolit events, s.r.o.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu