Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Život je krásny

„Život je krásny!“ Keby si to tak mohol povedať každý, ale asi dosť utopistické prianie vzhľadom na dnešnú realitu. Za najextrémnejší druh násilia môžme označiť, násilie páchané na deťoch. Spoločnosť ešte nie je na niečo také pripravená, ale najväčší podiel na tomto svinstve majú práve rodičia.

Dnes sa nám ponúka možnosť pomôcť, pomôcť nevinným. Rozhodli sme sa usporiadať dobročinnú akciu, ktorej účelom je predovšetkým poukázať na vyššie uvedený problém a samozrejme aj finančná výpomoc. Po odpočítaní nákladov „nie všetko máte zdarma“ pocestujú vyzbierané peniaze do Strediska pomoci v Čadci na Kyčerke. Budú použité na základné životné potreby (jedlo, drogéria,...).

Pri tejto príležitosti budete mať možnosť vidieť a hlavne počuť hudobne spoločenstvo, ktorého členmi sú DJ Gutan (A2, PK), DJ Lion Dee, ktorý nám ukáže ako sa hrá drum´n bass v Trenčíne a bratislavskými vokálmi ho doplní MC Omar. Samozrejme, že nesmieme vynechať DJs z Čadce, hip-hop prezentujú DJ Thez & DJ Soya, funky reprezentuje vždy usmiaty DJ Jahman, drum´n bass budeme počuť od DJ Dustmana, inač chlapci po poslednej akcii (nie len po nej) vám patrí rešpekt. Budeme mať možnosť počuť aj melódie reggae, ktoré bude vypúšťať Selector Halliday.

Vďaka a rešpekt všetkým čo podporia a podporujú tých NAJMENŠÍCH.

Akcia sa bude konať dňa 17.02.07 v DISCO clube 69, Čadca
Vstupné: 60,- + dobrovoľný príspevok (nepovinný) Ďakujeme
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu