Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Premiéra filmu Slovensko 2.0 bude špeciálna! Odohrá sa v 23 kinách po celom Slovensku

Premiéra filmu Slovensko 2.0 bude špeciálna Zobraziť galériu (10)
Premiéra filmu Slovensko 2.0 bude špeciálna

Unikátny film Slovensko 2.0, ktorý sa očami desiatich popredných režisérov pozerá na dvadsať rokov samostatného Slovenska, odštartuje svoju púť k divákom už vo štvrtok 10. apríla 2014. A to naozaj netradične – v kinách po celom Slovensku. Slávnostná premiéra filmu sa totiž odohrá v 23 kinách súčasne!

Divákov exkluzívne len na premiérovom predstavení pozdravia všetci desiati režiséri prostredníctvom špeciálneho videobonusu, nahratého v deň premiéry. 

„Tvorcovia filmov pozdravia divákov v kinách po celom Slovensku a osobitne v tých mestách, z ktorých samotní režiséri pochádzajú a v ktorých sa filmy nakrúcali. Chceme, aby všetci diváci, ktorí si prídu 10. apríla pozrieť Slovensko 2.0, mali jedinečný zážitok z celoslovenskej premiéry,” povedali producenti filmu Zora Jaurová a Mátyás Prikler.

Červenú pásku na štart filmu Slovensko 2.0 prestrihnú 10. apríla na slávnostnej bratislavskej premiére všetci režiséri filmu, a film sa v tento večer premiérovo premietne v ďalších 22 kinách - v Kine Film Europe v Bratislave, v Kine Lumiére v Bratislave, v Kine Mladosť v Bratislave, v Kine Lamač v Bratislave, v Kine Záhoran v Malackách, v Kine Mier v Modre, v Kine Úsmev v Hlohovci, v Kine Nova v Seredi, v Kine Metro v Trenčíne, v Kine Film Klub Vasmacska v Komárne, v Kine Danubius v Štúrove, v Kine Tekov v Zlatých Moravciach, vo Filmovom Klube Múzeum v Banskej Bystrici, v Kine Akademik v Banskej Štiavnici, v Kine Orbis v Rimavskej Sobote, v Kine Žriedlo v Bardejove, v Kine Scala v Prešove, v Kine Torysa v Sabinove, v kinách Ster Century Cinemas v Košiciach, Žiline, Prievidzi a Spišskej Novej Vsi.

Poviedkový film Slovensko 2.0 je v slovenskej kinematografii špecifickým a výnimočným projektom.

Pozrite si trailer:

Desať známych režisérskych osobností – Juraj Herz, Martin Šulík, Peter Kerekes, Zuzana Liová, Mišo Suchý, Ondrej Rudavský, Iveta Grófová, Peter Krištúfek, Viera Čákanyová a Miro Jelok – prináša prostredníctvom desiatich 10-minútových filmov osobný, politický, sociálny, humorný aj ironický pohľad na príbeh Slovenska. „Slovensko 2.0 je jeden film a zároveň desať pomerne rôznych filmov. Ponúka rôzne pohľady na našu krajinu a realitu a preto môže byť zaujímavý pre široké spektrum divákov, “ dodávajú producenti.

Viac info: www.slovensko20.sk                                           www.facebook.com/slovensko20.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu