Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Iva Bittová: Popredná česká huslistka a speváčka vystúpi v Bratislave

Iva Bittová Zobraziť galériu (3)
Iva Bittová (Zdroj: SITA)

Iva Bittová – popredná česká huslistka speváčka, skladateľka vystúpi v bratislavskej Redute spolu s členmi Slovenského komorného orchestra Bohdana Warchala /um. vedúci Ewald Danel/. Umelkyňa spolupracuje s množstvom domácich aj zahraničných hudobníkov v rozličných hudobných žánroch.

Na Slovensku zahviezdila na tohtoročnej Pohode, kde vystúpila s formáciou Čikori. Decembrový programRedute je zostavený z diel Vlada Godára a samotnej Ivy Bittovej. Spoločne  spolupracovali na viacerých úspešných projektoch , Vlado Godár už v minulosti komponoval viacero skladieb  priamo pre Ivu Bittovú.  Veľký úspech zaznamenala nahrávka a koncertné uvedenia diela Mater pre ženský hlas, husle a komorný súbor. Tu započala  spolupráca Ivy Bittovej s komorným súborom Solamente Naturali, s ktorým vystúpila roku 2003 na Bratislavských hudobných slávnostiach. V Slovenskej filharmónii v rámci abonentých cyklov vystúpila aj s členmi Moyzesovho kvarteta.

Nedeľu 2. decembra sa môžeme tešiť na spoluprácu so Slovenským komorným orchestrom Bohdana Warchala a na skladateľský tandem – Bittová - Godár.

Nenechajte si ujsť koncert Ivy Bittovej v Bratislave - nedeľu 2. decembrabratislavskej REDUTE. Začíname o 16-tej.

Vstupenky sú v predaji v Pokladnici SF, Reduta vo všetky pracovné dni :
po 9-14, ut-pia 13-19 a hodinu pred koncertom v deň jeho konania. www.filharmonia.sk

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu