Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nová divadelná sezóna Štúdia L+S aj s Mirom Nogom

Miroslav Noga v hre Hotovo. Schlusss...
Miroslav Noga v hre Hotovo. Schlusss... (Zdroj: Ctibor Bachratý)

Štúdio L+S vstupuje do tridsiatej divadelnej sezóny. V sobotu 29. septembra ju oficiálne odštartuje premiéra hry Hotovo. Schlusss... so skvelým Miroslavom Nogom. Ešte pred slávnostným otvorením však septembrový program ponúka ďalšie divadelné inscenácie a špeciálny večer Music à la cARTe.

 

Monodrámu Hotovo. Schlusss..., v réžii Eduarda Kudláča, napísal jeden z najvýraznejších a najoceňovanejších rakúskych dramatikov súčasnosti Peter Turrini. Text ponúka skvelú príležitosť pre dobrého, zrelého herca. V postave neúspešného novinára tak na scéne Štúdia L+S vystúpi vynikajúci Miro Noga. Pôjde o prvú premiéru v jubilejnej sezóne divadla, v ktorom majú monodrámy svoju veľkú tradíciu. 

Počas septembra sa však diváci môžu tešiť aj francúzsku konverzačnú komédiu Půldruhé hodiny zpoždění, ktorú uvedie divadlo 23. septembra a v pondelok 24. septembra autorskú inscenáciu Milana Lasicu Na fašírky mi nesiahaj.

Pre priaznivcov exkluzívnych hudobných večerov Music à la cARTe si divadlo na piatok 21. septembra pripravilo opäť špeciálnu trojicu hostí. O nezabudnuteľnú zábavu sa tentoraz postarajú herečka Zuzana Kronerová, herec Ján Koleník a kostýmový výtvarník Milan Čorba. Sprevádzať ich bude stále trio tohto ojedinelého hudobného projektu – Oskar Rózsa, Martin Valihora a Eugen Vizváry.

Vstupenky na všetky septembrové predstavenia sú už v predaji. V pokladni Štúdia L+S a v sieti Ticketportal.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu