Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nájdite správnu rovnováhu na Balance Day!

Počas Balance Day môžte stretnúť zaujímavých ľudí Zobraziť galériu (5)
Počas Balance Day môžte stretnúť zaujímavých ľudí (Zdroj: Pavol Harum)

Ste pod tlakom náročných úloh a sústavne v strese? Doprajte si relax na športovom dni, ktorý prečistí vašu myseľ a zocelí vaše telo. Pri športových aktivitách možno stretnete aj členov skupiny Gladiator alebo speváka Thomasa Puskailera, ktorí si Balance Day 8. septembra nenechajú ujsť.

 

Všetci potrebujeme raz za čas vypnúť a odreagovať sa. Ideálnym riešením je pohyb a relax. Tú správnu kombináciu športu a oddychu ponúka Balance Day, kde možno po dlhom čase nájdete tú správnu rovnováhu vášho bytia.

„Pohyb rozprúdi krv a oddych prečistí vášho ducha. Výsledkom je dokonalá harmónia. Prostredníctvom športu sa odbúravajú endorfíny štastia. Cieľom nášho podujatia je, aby sa všetci cítili príjemne a dobre. A po odšportovanom dni si mohli povedať, že urobili niečo dobré pre svoje telo aj dušu.“ Vysvetľuje organizátorka akcie a spolumajiteľka Fitclubu Bezinka Zuzana Bezáková.

Návštevníci si môžu zahrať tenisový turnaj o zaujímavé ceny. Zašportovať si s trénermi z Fitclubu Bezinka, ktorí ponúkajú dynamické Tae bo a Boot camp. Priaznivci rovnováhy si zas môžu zacvičiť jógu.

„Počas celého dňa sa záujemci môzu dať vymasírovať  terapeutkami z ďalekej Ázie. Výborným relaxom hlavne pre dámy je masáž rúk s blahodárne pôsobiacimi produktami Pure Fiji.“  Dopĺňa ponuku Lucia Jandová z centra Planet Zen.

Počas Balance Day môžte stretnúť zaujímavých ľudí. Nebudú chýbať ani prednášky o zdravých výživných produktoch ako sú Accai, Agel či kokosové vody Kulau.

„Ja a moja manželka Abbie máme pozitívny vzťah k bio produktom a správnej životospráve. Obaja pravidelne trénujeme.  Nemôžeme si preto nechať ujsť príležitosť načerpať zopár nových inšpirácií na zdravší životný štýl...“ Priznáva sa so širokým úsmevom spevák, tanečník a model Thomas Puskailer.

Pre fanúšikov rýchlych áut pripravili organizátori prezentáciu BMW automobilov, ktoré si môžu aj osobne otestovať.  Stretneme sa 8. septembra v areáli TK Love 4 tennis. Viac informácii nájdete na www.bezinka.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu