Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pavel Zedníček a Jana Paulová budú hosťovať v L+S

Pavel Zedníček a Jana Paulová budú hosťovať v L+S
Pavel Zedníček a Jana Paulová budú hosťovať v L+S

Českí herci Pavel Zedníček a Jana Paulová budú začiatkom februára hosťovať na doskách bratislavského Štúdia L+S. Divadelní fanúšikovia sa na nich môžu tešiť v piatok 10. februára, kedy uvedú inscenáciu pražského divadla Kalich – Zamilovat se.

 Hra nie je svojou témou prvoplánovou komédiou,  ale je v nej veľké množstvo humoru prameniaceho z prostej ľudskej snahy o výsadu šialene sa zamilovať aj v ,,serióznom“ veku. Navyše, obaja protagonisti sa predstavia v dvojúlohe milencov i manželov, čo znovu s humorom potvrdzuje starú známu pravdu, že človek stále hľadá a stretáva rovnaké typy svojich partnerov.

Štúdio L+S ponúkne počas februára aj komédiu Malé manželské zločiny v hlavných úlohách s Milanom Lasickom a Martou Sládečkovou. Na ďalšiu dvojicu skvelých hercov – Szidi Tobias a Attilu Mokosa v inscenácii Prach sa diváci môžu tešiť 12. februára. Divadelná hra Kontrabas, v hlavnej úlohe s Martinom Hubom, sa stále teší záujmu divákov a 21. februára bude mať už 165. reprízu. Exkluzívny večer nielen o hudbe – Music à la cARTe– uvedie v piatok 24. februára Soňu Norisovú, Helenu Krajčiovú, Braňa Kostku a Fragile. Z divadelných inscenácií je počas februára ešte na programe Kumšt, Opačné pohlavie, Valčík náhody a autorská hra Milana Lasicu – Na fašírky mi nesiahaj.

Generálny reklamný partner: Slovnaft
Hlavní reklamní partneri: Eurosofa, TIPOS, hotel Patrícia, Forza Music
Reklamní partneri: Komerční banka, BARZZUZ, Europapier Slovakia, Galéria kvetín, DONATI fashion, hotel Tatra, Teddeum, Forza
Mediálni partneri: Europa 2, Pravda, Slovenka, .týždeň, Golf, Kam do mesta, Bratislavský Telegraf, Focus, zoznam.sk, kedykam.sk, SITA, BKIS
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu