Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Hudobníci z Buena Vista sa na Slovensku cítia ako doma

Buena Vista Zobraziť galériu (4)
Buena Vista

Závan kubánskych cigár, horúce rytmy, tanec a zábava. To všetko evokuje najznámejšia kubánska hudobná formácia Live from Buena Vista the Havana lounge. Tá sa na Slovensku predstavila už viackrát a vďačné slovenské publikum si pochvaľuje. Naposledy to bolo pred rokom v Košiciach a čoskoro sa predstaví v Bratislave.

Pri ich poslednej návšteve metropoly východného Slovenska pred rokom si k nim našlo cestu niekoľko tisíc fanúšikov.

„Nesmierne sa do Bratislavy tešíme. Koncertujeme po celom svete, ale také publikum, ako tu sme zažili len málokde. Vždy sa tu cítime ako doma,“ prezradila speváčka Teresa Garcia Caturla. Tradičné kubánske rytmy predvedie Live from Buena Vista the Havana lounge v Športovej hale na Pasienkoch už 3. februára. Spontánnu zábavu, plnú horúcich kubánskych rytmov predvedie 11 hudobníkov a odznejú ich najväčšie hity, medzi ktorými nebude chýbať ani notoricky známa Guantanamera.

„Opäť to bude oslava karibskej hudby, ktorá nenechá chladného ani jedného diváka. Tejto kapele sa vždy podarilo roztancovať celú halu. Veríme, že tomu tak bude aj teraz,“ povedal zástupca organizátora koncertu. Zoskupenie Live from Buena Vista the Havana lounge je jednou z najdlhšie fungujúcich formácií. Príbeh Buena Vista Social Club sa totiž začal písať ešte v štyridsiatych rokoch minulého storočia a odvtedy si získali srdcia miliónov ľudí na celom svete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu