Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úradujúci majster sveta Podmol na Sony Ericsson Freestyle Motocross žiaľ nenastúpi

BRATISLAVA - Organizátor prvej bratislavskej šou Sony Ericsson Freestyle Motocross s poľutovaním oznamuje, že úradujúci majster sveta v fmx Libor Podmol, ktorý bol prvým potvrdeným pretekárom akcie, žiaľ nenastúpi. Dôvodom je jeho vážne zranenie, pre ktoré musí byť v súčasnosti hospitalizovaný vo Švajčiarsku.

Dvadsaťšesťročný český freestylista mal tento víkend vážne zranenie, pri ktorom si zlomil dve rebrá, pričom došlo k poškodeniu pľúc. Nehoda sa stala na súťaži  Night Of The Jumpe v Bazileji.

"Libor je super pretekár. Táto správa ma veľmi mrzí, a to v prvom rade z dôvodu, že je to výborný človek a môj dobrý kamarát. Žiaľ, tento šport prináša aj takéto situácie, s tým treba rátať. Zranenie vyzerá byť vážne, všetci si prajeme, aby sa z toho čím skôr dostal," povedal k najnovšej správe organizátor akcie Jozef Murín s tým, že v najbližších dňoch zverejní nové meno pretekára, ktoré doplní desiatku súťažiacich. "Libor mi dnes telefonicky oznámil, že ak to bude len trochu možné, chce za každú cenu prísť pozdraviť všetkých fanúšikov a byť v porote,“ dodal Jozef Murín.

Libora Podmola slovenskí fanúšikovia motokrosu dobre poznajú. Bol to on, kto vlani v Košiciach všetkých nekompromisne porazil a získal trofej.

Všetkým divákom akcie ďakujeme za pochopenie.

Sony Ericsson Freestyle Motocross sa uskutoční v sobotu 4. júna 2011 v Aréne Ondreja Nepelu v Bratislave. Motokrosová show sa uskutoční a predstaví tých najlepších freestylových motorkárov z celého sveta. Cena vstupenky je od 25 eur.

Vstupenky sú už v predpredaji v sieti Ticketportal, ako aj na www.ticketportal.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu