Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

MOBY ponúka nový album Destroyed na vypočutie úplne zadarmo!

Destroyed
Destroyed

Všestranný americký umelec Moby sa po takmer dvoch rokoch vracia s novou štúdiovou platňou. Do pondelňajšieho vydania ju fanúšikom po celom svete ponúka na vypočutie úplne zadarmo.

Moby je širokej verejnosti známy predovšetkým ako výborný hudobník, skladateľ, remixér a dokonca aj ako DJ. Celý svet očaril už v roku 1999, keď vydal svoj najúspešnejší album „Play“, s ktorým bol nominovaný aj na Grammy. Tento album ho katapultoval  medzi  hudobnú špičku.

Posledný album z roku 2009 má názov „Wait For me“. Momentálne je tento štyridsaťpäťročný hudobník  konečne spať s ďalšou kolekciou jeho nevšedných piesní, ktoré dokáže tak precítene zložiť a následne natočiť iba on…

Nový album dostal názov „Destroyed“ a prináša 15 nových skladieb.

Moby sa na nej vracia tak trošku ku konceptu svojho úspechu v minulosti. Pre niektoré piesne objavil niekoľko úžasných avšak neznámych vokálistiek, a samozrejme aj on sám sa na albume predstavuje ako spevák.

Jeho hlas je počuť napríklad v skladbe „The day“, ktorá bola zvolená za prvý singel a má  jasné hitové ambície.

Album “Destroyed“ vychádza v pondelok 16. Mája

V štandardnej jednodiskovej podobe, ale aj ako špeciálna  edícia s knižkou.Tá je plná fotografií, ktoré za posledné roky Moby nafotil po celom svete behom svojho koncertovania.

Než ale album vyjde, môžu si ho všetci nedočkavci v kľude vypočuť na špeciálnych Mobyho stránkach http://destroyed.moby.com/, ktoré tento umelec vytvoril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu