Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Roshi Kaisen - majster Zenu: Predstaví svoj nový film Prach sveta!

Roshi Kaisen
Roshi Kaisen

BRATISLAVA - Na Slovensko sa blíži majster duchovného smeru Zen - Roshi Kaisen. Opát zenového kláštora v Poľsku a Francúzku, autor množstva kníh a hudobných nosičov príde na Slovensko odprezentovať nový film Prach sveta, ktorý vznikol pod jeho réžijnou taktovkou. Po premietaní je pripravená diskusia.

Majstrova cesta po Slovensku začne v Bratislave 9. októbra na konferencií v DK Ružinov sa o 17.30 hod. Hosťami konferencie o Zmysle mysle budú okrem divákov aj psychológ, filozof Egon Gál a religionista M. Hubina.

Nasledujúci deň, utorok, v rovnakom čase, bude v bare Nu Spirit (bývalý Buddha bar) premietanie nového filmu Prach sveta. Neskôr je pripravená diskusia s Majstrom Kaisenom.

Duchovný zážitok a prezentáciu filmu doplní aj koncert skupiny Boboš a Frozen Dozen spolu s Majstrom Kaisenom. Vo štvrtok 12. októbra už bude v Prešove prednášať o úvode do Zazenu, vysvetlí pozície a chýbať nebude ani krátka meditácia. Ste srdečne pozvaní.
Film Prach sveta

Film z dielne zenového majstra Roshi Kaisena o utrpení, hľadaní zmyslu života a ceste k oslobodeniu. Pútavý príbeh človeka, ktorý prechádza duchovnou premenou. Film bol nakrútený Majstrom Kaisenom a jeho žiakmi, ktorí vo filme účinkujú a vznikol ako súčasť Majstrovej tvorby pre šírenie povedomia o praxi Zazen - podstate zenového učenia. Viac o príbehu si radšej pozrite sami a nechajte sa unášať podmanivou prírodnou scenériou, v ktorej sa dej odohráva a skvelou sprievodnou hudbou.

Viac informácií nájdete na stránke www.zazen.sk >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu