Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Hubinská do Activity show!

Jana Hubinská Zobraziť galériu (8)
Jana Hubinská

BRATISLAVA - Herečka a speváčka Jana Hubinská (39) sa z obrazoviek Slovenskej televízie (STV) nevytratí ani po skončení speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar, kde je jednou zo štvorice porotcov. V čase, keď bude súťaž vrcholiť, preberie moderátorské žezlo v obľúbenej Activity show po Oľge Belešovej.

Jana Hubinská vystriedala minulý rok v porote SuperStar Lenku Slanú a na obrazovkách STV sa bude objavovať aj po aprílovom finále. „Je to naozaj tak, pani Hubinská sa od januára stane novou moderátorkou tejto relácie,“ potvrdil člen manažmentu STV Branislav Zahradník. V populárnej estévečkárskej Activity show teda dôjde k hereckej výmene - herečka Hubinská nahradí členku bratislavského divadla GUnaGU Oľgu Belešovú.

„Relácie, ktoré sme nakrútili už v decembri, sa budú vysielať dokonca februára. Som v prvom rade divadelná herečka, skúšam predstavenia, robím reklamy a dabing, takže nezostanem bez práce,“ povedala Belešová a zároveň netajila, že ponuku verejnoprávnej televízie na uvádzanie súťažno-zábavnej relácie prijala aj kvôli lukratívnem u honoráru: „Nepopieram, potrebovala som si zarobiť a navyše sa mi tento formát celkom páčil,“ zdôraznila. Už koncom januára odchádza jej náhradníčka Jana Hubinská do maďarskej Budapešti, kde za dva dni nakrúti až desať častí tohto programu. Vyjadrenie novej moderátorky k tejto téme sa nám do včerajšej uzávierky zistiť nepodarilo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu