Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Priateľ českého VyVoleného Robert sa vášnivo bozkával so ženou

Vladko a Robert tvoria pár už vyše roka a donedávna to vyzeralo, že sa skutočne veľmi milujú. Zobraziť galériu (3)
Vladko a Robert tvoria pár už vyše roka a donedávna to vyzeralo, že sa skutočne veľmi milujú.

PRAHA - Zdalo sa, že romantický vzťah českého VyVoleného milionára Vladka Dobrovodského (27) a jeho priateľa Roberta Votrubu sa stane ikonou českých homosexuálnych párov. Skutočnosť je však iná! Tieto fotografie dokazujú, že Robert sa nebráni ani vášnivému bozkávaniu - so ženou! Vladko, čo na to hovoríš?

O romantických chvíľach, ktoré jeho priateľ strávil so sympatickou brunetkou, nemal Vladko ani potuchy. „O tom nič neviem, ani to, že Robert niekde bol. A nejaká žena? To hádam nie! Je predsa stopercentný homosexuál,“ bránil sa predstave Roberta v ženskom náručí zjavne zaskočený Vladko. S Robertovou oddanosťou novopečenému milionárovi to však zrejme nebude až také horúce. „Robert sa predtým živil ako prevádzkar jednej kaviarne. Jeho zamestnávateľ usporiadal vo svojom dome záhradnú párty. Dosť sa pilo a Robert nezostával pozadu,“ prezradil jeden z Robertových bývalých kolegov. A potom to prišlo!

„Robert bol ako odtrhnutý z reťaze. A s tým dievčaťom, ktoré mu celý deň robilo spoločnosť, sa začal vášnivo bozkávať,“ dodal bývalý kolega. „Na tom večierku som sa so žiadnou ženou nebozkával a žiadny alkohol som rozhodne nepil,“ snažil sa Robert zaprieť skutočnosť zachytenú na fotografiách . Snímky však neklamú . A tak bude mať Robert zrejme čo vysvetľovať!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu