Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Robo Mikla: Zasa ho zmlátili!

Robo Mikla Zobraziť galériu (4)
Robo Mikla

BRATISLAVA - Zlomený nos, centimetrová jazva a pod očami obrovské žlto-fialové podliatiny „zdobia“ už niekoľko dní tvár divokého speváka Roba Miklu (24). Ešte sa poriadne nespamätal z bitky, ktorú dostal priamo vo svojom prenajatom bratislavskom byte pred štyrmi mesiacmi a už má na sebe stopy po ďalšej nakladačke. Komu a prečo ležal moderátor markizáckych Deka hitov v žalúdku tentoraz?

Je večer pred Štedrým dňom a Robo sa chystá so svojou priateľkou Majkou Legatovou (20) a niekoľkými priateľmi do ich obľúbeného podniku. „Chcel som pozvať pár kamarátov na drink,“ hovorí spevák o svojom pôvodnom pláne. Keď sa však po príjemnej zábave partia zdvihlana odchod, problém bol na svete. „Pristúpil ku mne chalan, ktorého nepoznám, a začal ma otravovať. Vraj nech si sním vypijem. Nechcel som, tak ma začal provokovať,“ opisuje Mikla nepríjemný predvianočný zážitok. Neznámy muž sa podľa jeho slov nedal vôbec odradiť a „navážal“ sa do neho jedna radosť. „Povedal som mu, nech mi dá pokoj. A vtedy to prišlo,“ spomína si na chvíľu pred tým, ako jeho tvár zasiahol tvrdý úder.

Okuliare sa mu bolestivo zaťali do nosa, z ktorého sa okamžite začala prúdom valiť krv. „Stratil som na chvíľu vedomie, ani neviem, čo sa tam poriadne odohralo,“ nedarí sa mu rozpamätať na nasledujúce okamihy. Jeho priateľka Majka už bola počas nepríjemnej roztržky vonku. Od pohľadu, ako jej bijú frajera, tak ostala ušetrená. Šok však prišiel, keď ho takého doriadeného zbadala vo dverách. „Robo vyšiel celý krvavý. Zľakla som sa, nevedela som, čo sa deje,“ opisuje otrasný zážitok sympatická tmavovláska. Ešte v tú noc dvojica navštívila pohotovosť, kde spevákovi zastavili krvácanie z nosa. No pohľad na jeho opuchnutú tvár je ešte aj dnes doslova desivý. „Toto je tá odvrátená strana slávy. Nech si nikto nemyslí, že byť Miklom je slasť,“ konštatuje smutne rodák zo Žiaru nad Hronom. „Ľudia si vždy niečo nájdu. A už by som chcel byť aj ja zlý, ale nemôžem, lebo mi zasa pohrozia nejakou basou,“ tvrdí a dodáva, že incident nebude riešiť prostredníctvom polície.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu