Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mikla: Liečim sa z alkoholizmu!

17. marca sa divoch Mikla na tlačovej konferencii s novinármi  objavil podgurážený a s fľašou piva. Zobraziť galériu (5)
17. marca sa divoch Mikla na tlačovej konferencii s novinármi objavil podgurážený a s fľašou piva.

BRATISLAVA - Konečne! Kontroverzný spevák Robo Mikla (24) sa nad sebou vážne zamyslel a rozhodol sa, že od základov zmení svoj život. Po rôznych prešľapoch pod vplyvom alkoholu si uvedomil, že už je toho naozaj veľa a vyhľadal odbornú pomoc. V týchto dňoch začne liečbu z alkoholizmu!

Miklu zrejme premohla depresia a začal premýšľať o vlastnom živote. Uvedomil si, že za všetko zlé, čo sa mu dosiaľ prihodilo, môže alkohol. To, že má Robo skutočne problémy s pitím, sa ukázalo už počas súťaže Slovensko hľadá SuperStar. Zo začiatku to ešte zvládal, no neskôr sa ukázalo, že výstredný spevák nedokáže svoju chuť na chľast kontrolovať.

Kým ostatní súťažiaci nacvičovali piesne na finálové večery, Robo sa opíjal, odmietal sa zúčastňovať na povinnom programe pre finalistov, dokonca na nejaký čas opustil hotel a nik nevedel, kde je. Keď vytriezvel, vrátil sa a "na vlastnú žiadosť" súťaž opustil. Jeho alkoholové výstupy tým však neskončili. Na júlovom festivale Orange Summer Domaša 2005, keď počas vystúpenia pozdravil stovky fanúšikov obnaženým zadkom i prirodzením, bol tiež pod parou. Za tento výstrelok si vyslúžil obvinenie z výtržníctva a súd mu udelil 30-tisícovú pokutu.

Aj v období, keď mal nastúpiť do Markízy ako moderátor hitparády Deka hity, vedenie televízie dôkladne zvažovalo, či s ním po týchto výčinoch zmluvu vôbec podpíše. Nakoniec sa tak stalo a Robo si - na počudovanie - začal riadne plniť pracovné povinnosti. No nebol by to on, keby sa mu opäť "nezadarilo".

Po prehýrenej noci zaspal a reláciu zaňho musel moderovať producent a scenárista Jozef Jopo Poláček (35). Alkohol môže aj za to, že Robo stratil svoj mobilný telefón a doteraz zaň spláca 40-tisícovú faktúru. Nedávno taktiež kvôli "ohnivej vode" takmer stratil ženu svojho života, Máriu Legátovú (20), keď sa s ňou opitý rozišiel a utiekol do Žiaru nad Hronom.

"Keď sa to stalo s Majkou, začal som rozmýšľať. Uvedomil som si, že to musí skončiť a musím vyhľadať pomoc," prezradil spevák. Mnoho ľudí ho v tomto rozhodnutí podporuje a medzi najdôležitejších z nich patrí práve jeho mladá priateľka. "Aj napriek tomu, že sa snažím prestať piť, často sa stáva, že mi ľudia núkajú alkohol. Provokujú ma a podpichujú," priznal spevák a zdôraznil, že keby v niektorých situáciách nemal okolo seba ľudí, ktorí ho podržia, podľahne. V týchto dňoch sa Robo chystá na prvú terapiu. "Priznávam, že neviem zvládať problémy, a preto dúfam, že tieto sedenia mi pomôžu," dodáva s nádejou v hlase.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu