Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hercom z Inkognita sa nepáči výška Kramárovho honoráru

Pani Majdy sa dotklo i nekolegiálne správanie sa plavovlasého herca. Zobraziť galériu (6)
Pani Majdy sa dotklo i nekolegiálne správanie sa plavovlasého herca.

BRATISLAVA - Odchod Maroša Kramára (46) z jojkárskej zábavnej relácie Inkognito rozpútal hotové peklo. Na jednej strane „obnažil“ pravdu o hercovom hviezdnom - 60-tisícovom - príjme za účinkovanie v programe, na druhej zas odhalil závisť jeho hereckých kolegov. Tí nedokážu prežuť dvojnásobnú sumu, ktorú Maroš inkasoval za tú istú prácu ako oni! A žiadajú vysvetlenie.

Peniaze dokážu poštvať proti sebe aj najlepších priateľov. Rovnako je to teraz medzi päticou hereckých kolegov zo zábavnej relácie Inkognito - Zdenou Studenkovou, Jánom Kronerom, Magdou Pavelekovou a Emilom Horváthom, ktorým sa nepozdáva príjem Maroša Kramára. Ten svoj odchod do konkurenčnej Markízy, kde bude od nového roka uvádzať Bonzáčika, vysvetlil okrem iného aj tým, že ho zlákali na vyšší honorár. V Jojke mal pritom dostávať až 60 tisícok za účinkovanie v jednom diele zábavnej šou Vlada Voštinára!

„Prečo by mal dostávať dvakrát toľko ako my,“ nahlas sa zamyslela herečka Magda Paveleková. Rovnako pobúrení boli aj ostatní Kramárovi spoluhráči. V zákulisí Jojky sa poniektorí z nich sťažovali, že sa im nepozdáva používanie rôzneho metra pri finančnom odmeňovaní účinkujúcich. Dodnes im však nik nevysvetlil, prečo je to tak... Pani Majdy sa dotklo i nekolegiálne správanie sa plavovlasého herca. Dodnes má pocit krivdy, pretože ona sama mnohým lákavým ponukám konkurenčných televízií odolala len preto, aby „inkogniťácku“ partiu nerozbila. A teraz ich zradil Kramár!

Emil Horváth sa k jeho nečakanému odchodu odmietol vyjadriť s tým, že túto záležitosť považuje za Kramárovu súkromnú vec. Rovnako odmietavo sa k téme postavila aj šarmantná herečka Z. Studenková. Priestor na vyjadrenie sme chceli ponúknuť i J. Kronerovi, ale nepodarilo sa nám s ním skontaktovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu