Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Cmorik dva mesiace po rozchode: Na záťahu obzeral baby!

Peter Cmorík sa zabával s Lindou Wagnerovou, Mambu si obzeral pri tanci. Zobraziť galériu (8)
Peter Cmorík sa zabával s Lindou Wagnerovou, Mambu si obzeral pri tanci.

BRATISLAVA – Hľadá si náhradu?! Spevák Peter Cmorík (30) sa začiatkom novembra rozišiel so strelkyňou Dankou Bartekovou (26). Na nepríjemný rozchod sa usiluje zabudnúť prácou,a le aj zábavou. Bývalý superstarista sa počas minulého týždňa zabával na párty, kde sa to hemžilo sexi ženami!

Peter Cmorik si po štyroch rokoch randenia s Dankou Bartekovou užíva slobodu. Vo štvrtok večer sme ho stretli v istom bratislavskom klube, kde sa spoločne s partiou priateľov výborne zabával. Našiel si však tiež čas na obzeranie zástupkýň nežného pohlavia. Žeby hľadal Cmorik novú známosť?

„Uvidíme, čo život prinesie,“ povedal nám k tomu záhadne Peter. „Nebránim sa tomu, avšak ani to cielene nevyhľadávam. Musí to prísť samo,“ dodal na adresu budovania nového vzťahu.

Spamätať sa z rozchodu však očividne pre neho nie je jednoduché. Spevák nám prezradil, že aj keď s bývalou partnerkou sú v kontakte, nestretávajú sa. Na otázku, či ukončenie vzťahu s odstupom času neľutuje, vyhýbavo odpovedal: „Človek by nikdy v živote nemal ľutovať to, čo spraví.“

Peter Cmorik a Danka Barteková tvorili pár zhruba štyri roky. V novembri minulého roka sa im však partnerskú krízu nepodarilo ustáť. Po roku žitia v spoločnej domácnosti sa rozišli. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu