Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Cmorik mesiac po rozchode: Nedokážem byť sám! Má novú známosť?!

Peter Cmorik Zobraziť galériu (3)
Peter Cmorik

BRATISLAVA – Tohtoročnému striebornému Slávikovi Petrovi Cmorikovi (30) iba nedávno stroskotal štvorročný vzťah s Dankou Bartekovou (26). A hoci od rozchodu neuplynulo veľa času, už sa začalo pošepkávať, že má spevák nový objekt svojej túžby.

Za stroskotaným vzťahom zrejme dlho nesmútil! Peter Cmorik poskytol krátko po rozchode rozhovor markizáckemu Reflexu, v ktorom priznal, že hoci prežil s Dankou krásny vzťah, je už pripravený na nový. Prišla nová situácia, skončilo to a život musí ísť ďalej. Moja vízia je mať rodinu, deti a starať sa o ne. To je to, čo by som naozaj chcel, po čom túžim,“ netajil spevák.

Dokonca priznal aj to, že je pripravený na nový vzťah. „Ale prečo nie... Ja som nikdy nebol dlho sám, asi to ani neviem. Život mi niečo určite prinesie,“ tvrdil do kamery so záhadným úsmevom Peter. V mediálnych kruhoch sa už dokonca pošepkáva, že už má vo výhľade nejakú slečnu.

Topky.sk preto preverovali túto informáciu u samotného speváka. „Novú priateľku zatiaľ nemám,“ povedal, pričom jedným dychom dodal: „To by asi bolo ešte skoro, hneď mať novú známosť. Zatiaľ sa teším z kamarátov okolo mňa.“ Tým si však protirečil s vyjadrením, ktoré poskytol pre markizácky Reflex. Ako na seba Cmorik ďalej prezradil, predstavu o budúcej partnerke má jasnú. „Musí voňať ako žena, musí ma milovať... a ja ju tiež,“ uzavrel.

Myslíte si, že spevák tají novú známosť? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu