Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Kate Moss chce začať od začiatku v novom dome

Kate Moss Zobraziť galériu (20)
Kate Moss

LONDÝN - Kokaínovým škandálom ovenčená britská modelka Kate Moss sa rozhodla pre zmenu - opustila rušný Londýn a presťahovala sa do nového domu na vidieku. Zároveň sa vrátila ku kariére modelky a postavila sa pred fotoaparát.

Sťahovanie 31-ročnej krásky sa neobišlo bez mimoriadneho záujmu médií a fotografov. Jej novým sídlom sa stala stará farma v Oxforshire v romantickom prostredí anglického vidieka, kde chce nájsť svoj pokoj aj s trojročnou dcérkou Lilou Grace. Zároveňsa vrátila k práci, ktorú jej ponúkol taliansky návrhár Roberto Cavalli. Kate strávila dva dni na slnečnej Ibize, kde nafotila Talianovu budúcoročnú kolekciu plaviek. „Kate vyzerá absolútne fantasticky. Je sebavedomá a štýlová. Je naspäť a robí svoju prácu vynikajúco, je to jednoducho profesionálka,“ nadchýnal sa Cavalli.

Kate sa po strate kontraktov v septembri pre kokaínovú aféru vracia a prijala aj ponuky návrhárov z New Yorku, Los Angeles či Florencie. Momentálne je v New Yorku, kde trávi svoj čas s priateľmi. Po prepustení z liečebnej kliniky v americkej Arizone koncom októbra médiá špekulujú o jej návrate k priateľovi Petovi Dohertymu, ktorý ju zviedol na zlé chodníčky. Podľa najnovších správ sa chystá svojmu pochybnému milencovi dať ešte jednu šancu pod podmienkou, že sa tiež zbaví drogovej závislosti. „Mnohí priatelia jej radili, aby sa s ním rozišla. Nikdy jej nič dobré nepriniesol, len problémy. Pravda však je, že Kate je od neho úplne závislá,“ povedal jeden z modelkiných známych.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu