Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kate: Vráti sa na móla, alebo do pekla?

Kate Moss Zobraziť galériu (3)
Kate Moss

LONDÝN - Už dávno to nie je žart ani nafúknutá mediálna bublina. Už dávno tu ide doslova o život, a britská modelka Kate Moss si toho je vedomá. Po odvykacej kúre na americkej klinike má pred sebou ďalšie neľahké rozhodnutie: Čo s priateľom Petom Dohertym, ktorý ju ťahá ku dnu? Pustí ho k vode, alebo sa k nemu vráti a potopia sa spolu?

Lekári i príbuzní Kate radia, že by mala tento vzťah ukončiť, ak chce ostať čistá a triezva. „Pete, to sú iba problémy,“ cituje časopis New dobre informovaný zdroj. Rovnaký prameň však uvádza, že 31-ročná matka krásnej dcérky Lily Grace je od speváka Peta úplne závislá. „Sú v neustálom kontakte a nemá v úmysle opustiť ho.“ Svoju závislosť od kokaínu vraj vystriedala závislosťou od Peta, počas odvykacej kúry mu vraj volala takmer každý deň. „Hoci jej ubližoval, je pre ňu bohémsky básnik a hudobník, ktorý žije podľa iných pravidiel než bežní ľudia. Ľúbi ho,“ hovorí Mossovej známy.

Kým Pete priťahuje Kate tak, ako plameň láka nočného motýľa, médiá sa snažia dostať ju opäť na výslnie. Pomocnú ruku jej ponúkol aj americký týždenník Vanity Fair. Britskej modelke venoval nielen titulku, ale aj celých jedenásť strán vo vnútri čísla. V novembrovom vydaní to urobil aj mesačník W. Odpoveď na otázku, ktorú na titulke položil Vanity Fair - Môže sa Kate vrátiť? - je však iba v rukách „kokaínovej Kate“.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu