Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Kate Moss nie je sama

Kate a Pete: Obaja sa ocitli na šikmej ploche a bojujú o svoju záchranu. Zobraziť galériu (11)
Kate a Pete: Obaja sa ocitli na šikmej ploche a bojujú o svoju záchranu.

LONDÝN/LOS ANGELES - Počet ľudí zo šoubiznisu, ktorí sa zastávajú nešťastnej Kate Moss, sa zvyšuje. Na stranu supermodelky, ktorá sa dostala do problémov pre verejné užívanie kokaínu, sa postavila hollywoodska diva Sharon Stone, spevák Robbie Williams aj návrhárka Sadie Frost. Urobil to aj časopis W - svoju titulku skrášlil fotografiou britskej modelky.

Robbie Williams, ktorý drogy tiež pozná z vlastnej skúsenosti, sa pustil do tlače, ktorá vraj Kate Moss ničí. Na tlačovej konferencii pred svojím berlínskym koncertom Robbie označil Kate za "absolútnu ikonu", ktorá vraj nikdy nikomu neublížila. "Médiá sú v tomto prípade zodpovedné za mnohé veci," tvrdí Robbie. Pochopenie pre Kate Moss má aj Sharon Stone. "Kate sa ospravedlnila, chce zmeniť svoj život, a to je podľa mňa najdôležitejšie," hovorí Sharon.

Podľa nej je dospievanie pred očami verejnosti veľmi ťažké a bolestivé. Mossovej sa zastala aj návrhárka Sadie Frost, bývalá manželka Juda Lawa. "Kate je dobrá priateľka, a ja s ňou súcítim. Želám jej všetko dobré," hovorí Sadie. Priateľ Kate Moss Pete Doherty tvrdí, že už vie, kto denníku Daily Mirror predal záznam Kate, na ktorom šnupe kokaín. Donášača vraj stihne krutá pomsta, zastrája sa Doherty. Podľa niektorých amerických zdrojov sa však Kate, ktorá je na odvykacej kúre v USA, rozhodla, že Dohertyho pustí k vode. Tentoraz vraj definitívne...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu