Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hargašovej náhly odchod do cudziny: Končí v STV?

Manželia Lajčákovci sa sťahujú do Bruselu. Zobraziť galériu (2)
Manželia Lajčákovci sa sťahujú do Bruselu.

BRATISLAVA – Opúšťajú Slovensko! Jarmila Lajčáková-Hargašová (44) pre topky.sk prezradila, že sa spolu s manželom sťahujú do Bruselu. Dokonca si tam už zariaďujú byt. Zisťovali sme preto, či budú mať tieto zmeny nejaký vplyv na moderátorkinu prácu vo verejnoprávnej televízii. Vzdá sa hlásenia správ?

Od moderátorky Jarmily Lajčákovej-Hargašovej sme sa dozvedeli, že je v posledných dňoch extrémne zaneprázdnená. „Momentálne prežívam mimoriadne hektické obdobie. Sťahujeme sa do Bruselu a musím ešte veľa vecí zariadiť. Našli sme tam manželovi byt, ktorý zariaďujeme. Neustále kvôli tomu pendlujem medzi Slovenskom a Belgickom,“ povzdychla si tvár televízneho spravodajstva. 

Dôvodom týchto zmien je manželova nová práca. Bývalý minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák totiž podľa našich informácií získal post jedného zo šiestich asistentov šéfky európskej diplomacie Catherine Ashtonovej. V súvislosti s týmto džobom sme zisťovali, či nebude mať sťahovanie do cudziny nejaký vplyv na Hargašovej prácu vo verejnoprávnej televízii. „Nie, ostáva naďalej v spravodajstve STV,“ povedal topkám PR manažér STV Martin Kontúr.

Ako to chce brunetka bude celé zvládať? „Budem musieť lietať hore-dole," načrtla svoju predstavu Hargašová. Nevylučuje však, že sa do Bruselu odsťahuje nadobro, pričom sa zriekne moderátorského postu. Zatiaľ síce žiadne zmeny neplánujem, no uvidíme, ako to pôjde,“ uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu