Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dallas: Ewingovci sa vracajú na scénu!

Kompletná zostava postáv z kedysi legendárneho seriálu Dallas. Zobraziť galériu (2)
Kompletná zostava postáv z kedysi legendárneho seriálu Dallas.

LOS ANGELES - Kultový seriál 80. rokov Dallas sa vracia. Tentoraz z neho bude celovečerný film, v ktorom opäť ožijú postavy a intrigy naftárskych barónov z Texasu. O roly vo filme režiséra Roberta Luketica zvádzajú boj herecké esá najvyššieho rangu!

Postavu legendárneho J.R. Ewinga, ktorého kedysi úspešne stvárnil Larry Hagman, má zosobniť John Travolta. O úlohu bossa Ewing Oil sa však uchádzajú aj Kevin Costner, Mel Gibson či Tommy Lee Jones. "Travolta je prvý v zozname. Teraz študuje scenár a rozhoduje sa, či si obuje kovbojské čižmy J.R.-a," povedal zdroj blízky filmu. Larry Hagman by však v úlohe "svojej" postavy najradšej videl Brucea Willisa. "Má veľký zmysel pre humor a je to mužný typ, ktorý mal v živote dostatok žien," povedal na jeho adresu 74-ročný Larry.

Favoritkou na úlohu manželky Sue Ellen je Catherine Zeta-Jones, záujem o túto rolu však prejavili aj Demi Moore a Jennifer Lopez. J.R.-ovho brata Bobbyho by mal hrať Matthew McConaughey, nahlas sa však hovorí aj o Owenovi Wilsonovi. Jeho ženu Pamelu stvárnia Drew Barrymore alebo Reese Witherspoon. Do úlohy mladej Lucy zrejme Luketic obsadí Lindsay Lohan. Vo filme by sa mal objaviť aj Jack Nicholson ako naftový rival Cliff Barnes. Roly matky Miss Ellie, ktorú úspešne reprezentovala nedávno zosnulá Barbara Bel Geddes, sa ujme Jane Fonda a najstaršieho člena klanu Jocka Ewinga si zahrá Kris Kristofferson.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu