Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Utrápený Laci Strike: Najťažší tanec jeho života!

Tanečník Laci Strike na DOD Zobraziť galériu (4)
Tanečník Laci Strike na DOD

BRATISLAVA – Nemal to ľahké! Známy hiphoper Laci Strike (35) sa uplynulý víkend objavil na Dni otvorených dverí televízie Markíza. Rodák z Handlovej bol na akcii smutný a bez náznaku úsmevu.

Dôvodom, prečo sa trápil, bola smrť jeho kamarátov, ktorí zahynuli počas nedávnej banskej tragédie. Ako pre topky.sk tanečník priznal, účasť na DOD pre neho nebola ľahká.

Lacimu Strikeovi zahynuli v bani viacerí kamaráti. Peter Gürtler († 29), Roman Kolár († 42) a Peter Púpava († 40). Najsilnejšie puto mal so spolužiakom Františkom Kolesom († 35). Smrť jeho blízkych ho poriadne vzala. A aj to bol dôvod, prečo sme na jeho perách počas uplynulého víkendu nevideli na Dni otvorených dverí Markízy úsmev. Hoci na to mal dôvod.

V Záhorskej Bystrici sa totiž pokúsil s tanečníkmi z Laci Strike Academy a 2552 ľuďmi o zápis do Guinessovej knihy rekordov v hromadnej hiphopovej choreografii, čím sa podarilo zlomiť slovenský rekord. Laci si však radosť z úspechu nevychutnal. Práve naopak, možno hovoriť o najťažšom tanci jeho života. „Nerobilo sa mi to ľahko a ani sa ľahko netancovalo. No musel som to urobiť, keďže sme sa na to pripravovali nonstop šesť týždňov,“ povedal nám hiphoper.

Ako nám ďalej prezradil, pozostalým po obetiach banského nešťastia chce pomôcť. „Skúsim zorganizovať benefičný koncert a finančne tak podporiť rodiny,“ prezradil svoje plány na najbližšie obdobie Laci Strike.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu