Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kráska Halle Berry: Milenca už neskrýva – škrabká si ho za krkom!

Halle Berry je zamilovaná až po uši Zobraziť galériu (5)
Halle Berry je zamilovaná až po uši

LOS ANGELES – Lásku už neschováva! Aj keď hollywoodska diva Halle Berry (44) s novou známosťou randí od júla, po svojom boku ju ukázala až uplynulý víkend. Z jej strany však rozhodne nejde o nijakú aférku – pozrite, aké zamilované gestá milencovi venovala!

Lieta v tom až po uši! Po tom, čo ju paparazzi vystriehli na viacerých romantických dovolenkách po celom svete, sa americká herečka rozhodla konečne vyjsť s pravdou von. S mužom, ktorý ju pozornosťou zahŕňa už od leta, sa po prvýkrát ukázala ruka v ruke na 32. ročníku bálu s názvom Carousel of Hope. Do úlohy obyčajného garde ho však rozhodne nepostavila, práve naopak – po celý čas z neho nespustila oči... Ani ruky!

Zamilované pohľady, preplatené prsty, či nežné hladkanie krku! Tým všetkým Halle častovala svoju polovičku, ktorá jej už viac ako štvrťroka zohrieva posteľ. Ide o 44-ročného Francúzskeho herca Oliviera Martineza. Ten má skúseností so známymi ženami viac ako dosť – v náručí čokoládovej krásky skončil po tom, čo sa rozišiel s austrálskou speváčkou Kylie Minogue.

Zdá sa teda, že Halle bez chlapského ramena dlho nevzdrží. S predchádzajúcim partnerom, Gabrielom Aubreym, sa po päťročnom vzťahu rozišla len začiatkom roka. Najväčší chaos z herečkiných mužov má však zrejme iba ich spoločná dcérka Nahla – či si na Oliviera a s ním spojené cestovanie zvykla, ukáže čas. Veď možno nebude dlho trvať a pribudne jej súrodenec!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu