Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Máziková v 60-ke: Šuplík plný erotických pomôcok!

Eva Máziková bola hosťom Adely Banášovej. Zobraziť galériu (5)
Eva Máziková bola hosťom Adely Banášovej.

BRATISLAVA – Nemá problém! O speváčke Eve Mázikovej (60) je už dávno známe, že dokáže otvorene rozprávať aj o témach, ktoré sú pre iných tabu. Potvrdí to tiež dnes večer, keď zasadne ako hosť do kresla v šou Adely Banášovej (30). Reč bude nielen o manželstve, ale aj o pikantnostiach zo spálne!

Eva Máziková prekvapí divákov pri televíznych obrazovkách najskôr zmenenou vizážou, potom prehnanou úprimnosťou. Temperamentná speváčka totiž dokáže o veciach, pri ktorých sa ľudia zväčša červenajú, rozprávať s ľahkosťou. U Adely budú teda na pretrase aj intímnosti!

Ako brunetka prezradila, manželstvo s nemeckým podnikateľom je aj po niekoľkých spoločne prežitých rokoch harmonické. Peter sa o speváčku stále stará a zahŕňa ju pozornosťou. „Každé ráno mi nosí raňajky do postele,“ poznamenala Máziková, pričom Adela na ňu v nemom úžase pozerala.

Moderátorka bola zaskočená aj vtedy, keď sa speváčky opýtala, či si s manželom dávajú nejaké sexi darčeky. „Logicky, veď to je jasné. Ja to ľúbim najviac. Aj teraz mi niečo daroval, ale nepoviem čo,“ poznamenala so smiechom Eva. Ako ďalej dodala, doma majú plný šuplík „prasačiniek“. Vzhľadom na to, že sa blížia Vianoce, Peter už má pre Evu kúpený darček. Ktovie či to je maličkosť, ktorá pribudne do „hriešneho“ šuplíka.

VIDEO: Eva Máziková v Adela Show.  

 


Adela_Mazikova_uputavka


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu