Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hablovičovej trapas: Lucia, načo to divadlo?!

Lucia Hablovičová zostáva v projekte Miss. Zobraziť galériu (5)
Lucia Hablovičová zostáva v projekte Miss. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Osem mesiacov! Tak dlho si všetci mysleli, že Lucia Hablovičová (32) končí so súťažou Miss Slovensko. Podľa najnovších informácií však len zmenila funkciu. Namiesto riaditeľky je z nej supervízorka projektu. Aký je v tom vlastne rozdiel?

V marci Lucia Hablovičová oznámila, že končí na poste riaditeľky Miss Slovensko. Odvtedy sa osem mesiacov objavovali v médiách špekulácie o tom, kto ju v súťaži krásy nahradí. Skloňovalo sa aj meno moderátorky Eriky Judínyovej, ktorá však myšlienku na túto prácu rázne odmietla. Novou šéfkou mala byť Tamara Heribanová, no zišlo z toho. Stala sa z nej hovorkyňa a tvár Miss. 

Ako sa však s odstupom času zdá, Hablovičovej avizovaný odchod zo súťaže krásy bol zrejme len jedným veľkým divadlom. Jej meno totiž najnovšie figuruje v tlačovej správe informujúcej o zložení poroty, ktorá bude vyberať dievčatá do Miss Slovensko. Hablovičová má funkciu supervízorky projektu. „Keďže stále nie je náhrada na pozíciu riaditeľky, moja spolupráca na Miss pokračuje, ale na inej pozícii,“ odpovedala nám na otázku, prečo pri projekte zostala.

Lucia však nezabudla upozorniť, že už predsa len nie je riaditeľkou. Otázkou však je, čo si máme predstaviť pod názvom jej novej funkcie. Supervízor totiž býva ten, kto má nad všetkým dohľad. Na prvé počutie to teda pôsobí dosť podobne ako pozícia riaditeľa.  Nemám už také kompetencie a nereprezentujem projekt svojím menom ani tvárou,“ vysvetlila rozdiel tmavovláska. Stále to však vyzerá tak, že po držiteľovi licencie Jozefovi Oklamčákovi má Hablovičová najvyššiu funkciu v rámci Miss Slovensko. Nechajme sa teda prekvapiť, či ju do jarného finále niekto vystrieda, alebo bude „nútená“ zostať v tejto brandži aj naďalej.

Ak chcete vedieť akú zimu bude mať Lucia Hablovičová, čítajte TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu