Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Najštýlovejší chlap v Británii? Len 8-ročný Beckham!

Romeo Beckham v ôsmich rokoch útočí na popredné priečky najlepšie oblečených mužov Zobraziť galériu (3)
Romeo Beckham v ôsmich rokoch útočí na popredné priečky najlepšie oblečených mužov

LONDÝN – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Zdá sa, že prostredný syn z klanu Beckhamovcov bude kráčať v šľapajách mamy Victorie. Hoci má Romeo ešte len osem rokov, už teraz má vraj obrovský cit pre módu. Kritici z celého sveta ho ospevujú a rebríčky hovoria jasnou rečou – v slávnej rodine sú módne ikony už dve!

Prevalcoval aj áčkové hviezdy! Aj keď potomok najslávnejšieho páru v Británii len nedávno začal chodiť do školy, už teraz si ho všímajú odborníci v obliekaní. Podľa nich totiž Romeo má svojimi kreáciami svetu módy čo odkázať. Veď so svojím štýlom nechal za sebou aj samotného princa Williama!

Dostal sa poriadne vysoko! Pozoruhodný rebríček svetových celebrít s najlepším vkusom v uplynulom roku zostavil pánsky magazín GQ. Ten osemročného fešáka umiestnil na 26. miesto, čo je len o desať priečok nižšie, ako obstál jeho otec David. Absolútnym kráľom pánskej módy sa stal herec Aaron Johnson, pričom minuloročný víťaz, Robert Pattinson, klesol na štvrtú pozíciu.

Ak by ste si mysleli, že Romeov úspech je dielom náhody a vplyvu rodičov, nie je to celkom tak. Malý blondiak sa totiž už môže pochváliť vlastnou značkou – slnečnými okuliarmi pre deti s názvom RB. „Romeo má naozaj oko pre módu. Má pevné názory v tom, čo spolu ladí a čo nie. Celé mesiace prosíkal Davida a Victoriu, aby mohol navrhovať vlastné slnečné okuliare,“ prezradili na jeseň zdroj denníku The Mirror. Romeo má tak zrejme už v detstve o skvelú budúcnosť dobre postarané!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu