Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Chlapci z klanu Beckham: Tromfli otca v štýlových okuliaroch?!

David Beckham so synmi Zobraziť galériu (12)
David Beckham so synmi

LOS ANGELES – Jablko nepadá ďaleko od stromu! Toto zlaté porekadlo rozhodne platí aj v prípade futbalového esa, Davida Beckhama (35), ktorému rozkošná konkurencia rastie rovno pod nosom. Jeho traja synovia sú totiž už teraz poriadni fešáci – zatieniť otca im nerobí najmenší problém!

Hoci je David Beckham považovaný za jedného z najkrajších mužov planéty, v stredobode pozornosti už rozhodne nebýva sám. Čoraz častejšie sa totiž po jeho boku objavujú v spoločnosti aj tri ratolesti. A tie v tomto smere za slávnejším otcom nijako nezaostávajú, práve naopak – jedenásťročný Brooklyn, o tri roky mladší Romeo a päťročný Cruz sú pred objektívmi paparazzov ako doma!

Všetci štyria „chlapi“ s priezviskom Beckham sa blysli na Xbox párty, ktorá sa včera konala v súkromnej rezidencii v Beverly Hills. Trendy tričká s potlačou, či farebné náramky – to všetko chlapcom nesmelo chýbať. Prostredný Romeo mal dokonca navlas rovnakú čiapku ako pyšný otec. Odlišovalo ich len takmer tridsať rokov a imidžové okuliare s pozoruhodným rámom.

Radosť najmladších Beckhamovcov však tentoraz nepramenila len z prítomných fotografov. Spomínaný večierok mala totiž pod palcom mladučká hviezda snímky High School Musical, Ashley Tisdale. Tá sa na ňom dokonca tak odviazala, že bosá vrtela zadkom na huňatom koberci.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu