Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Belányiovej návrat na obrazovku: Vieme, koľko zarobí!

Andrea Pálffy Belányiová Zobraziť galériu (4)
Andrea Pálffy Belányiová

BRATISLAVA – Dostala ponuku, ktorá sa neodmieta! Andrea Pálffy Belányiová (34) sa po 4 rokoch vracia na televíznu obrazovku. Ako sme zistili, bude moderovať novú spravodajskú reláciu pre Jojku. Koľko si manželka hokejistu Žigmunda Pálffyho (38) zarobí?

Odkedy sužuje manželstvo spomínaného páru kríza, Andrea sa snaží postaviť na vlastné nohy. Najprv sa od hokejistu odsťahovala, najnovšie sa už chystá aj do práce. Ako sme sa dozvedeli, už od pondelka ju budeme opäť vídať na televíznej obrazovke. Vedenie Jojky zlákalo tmavovlásku do pripravovanej spravodajskej relácie s názvom Noviny o 12:00.

Topky.sk v súvislosti s novou prácou zaujímalo, prečo sa Belányiová rozhodla túto ponuku prijať. „Vyhovuje mi formát. A aj to, že sa vysiela o dvanástej, teda na obed. Najmä kvôli malej Saskii. Tá je vtedy v škôlke. Podobná šanca príde iba raz, preto som ponuku neodmietla,“ vysvetlila Andrea, ktorá vraj doposiaľ nad prácou neuvažovala. „Nejako som to neriešila, mala som iné problémy. Hovorila som si, že sa po niečom poobzerám až v druhej polovici tohto roka. Nakoniec sa to vyvŕbilo takto,“ dodala pre topky.sk Belányiová.

Andrea sa podľa našich informácií na novú prácu veľmi teší. Nielenže príde na iné myšlienky, vďaka ktorým sa aspoň trochu odpúta od manžela, ešte si aj slušne zarobí. Údajne sa jej plat bude pohybovať na úrovni 2 500 € mesačne. Podobný príjem má aj jej nová kolegyňa Aneta Parišková. Tá moderuje obdobný typ relácie s názvom Prvé noviny.

Ako sme o Andreinom novom džobe ďalej zistili, na obrazovkách sa bude objavovať každý druhý týždeň. „Pri moderovaní novej spravodajskej relácie sa bude striedať s Danou Strculovou," povedal topkám hovorca Jojky Jozef Gogola.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu