Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Belányiová o manželstve s Pálffym: Sklamanie a poníženie!

Andrea Belányiová prehovorila o manželstve so Žigmundom Pálffym. Zobraziť galériu (5)
Andrea Belányiová prehovorila o manželstve so Žigmundom Pálffym.

BRATISLAVA – Rany sa jej hoja len pomaly! Zhruba pred pol rokom sa na verejnosť dostala informácia o údajnej nevere hokejistu Žimgunda Pálffyho (37). Jeho ešte stále zákonitá manželka Andrea Pálffy Belániyová (33) v rozhovore pre mesačník Emma prezradila, že toto verejné poníženie ju veľmi bolelo!

Žigmund Pálffy a Andrea Belányiová žili počas svojho vzťahu v úzadí. Ich súkromie bolo pre verejnosť tabu hlavne po narodení dcérky Saskie. V apríli sa to však zmenilo. Andrea sa údajne dozvedela, že jej manžel ju podvádza s inou!

„O svoje súkromie sa nechcem deliť s nikým. Najmä po udalostiach zo začiatku tohto roka, keď sa stali veci, ktoré ma neurobili šťastnou. Cítila som veľké sklamanie a poníženie,“ vyznala sa pre Emmu bývalá moderátorka. Týmito slovami v podstate prvý raz okomentovala medializáciu svojich manželských problémov. Po prevalení nevery sa jej život riešil verejne a ona mala zrejme pocit, že všetci na ňu zazerajú. 

Z Andreiných slov je jasné, že v tejto situácii veľmi trpela. Dokonca aj teraz, takmer pol roka po afére, nechcela o svojom spolužití so Žigmundom vôbec rozprávať. Počas rozhovoru odmietla zaspomínať aj na ich prvé stretnutie. „Vzhľadom na to, kam sa dostalo naše manželstvo, na takéto otázky nechcem momentálne odpovedať,“ zareagovala tmavovláska.

Oboch partnerov však stále okrem spoločného majetku spája aj dcéra Saskia. Zrejme hlavne kvôli nej chce Andrea so Žigom udržiavať dobré vzťahy. „Napriek všetkému v to dúfam,“ poznamenala na adresu toho, či plánuje so svojím mužom naďalej slušne vychádzať. Rozvod nespomínala...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu